Субота, 27.04.2024, 11:57
Сайт 
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Оплата праці [80]
Роз'ясненя, листи щодо оплати праці!
Бухгатерський облік [50]
Роз'яснення з бухгалтерського обліку, листи, Накази і т.д.
Відрядження [4]
Казначейське обслуговування [36]
Застосування КЕКВ [7]
Застосування КЕКВ
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

22:47
Микола Азаров: Зарплати підвищать 3,5 млн. працівників, зрівнялівки більше не буде
27.03.2013 | 10:32 
Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ

        Сьогодні на розгляд Уряду виноситься питання про підвищення зарплат. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Микола Азаров у вступному слові на засіданні Кабінету Міністрів 27 березня 2013 року.
        Прем’єр-міністр наголосив, що у 2012 році посадові оклади працівників бюджетної сфери переглядалися шість разів поспіль і таку політику Уряд продовжує.
«На доручення Президента України, після тривалих консультацій з профспілками, сьогодні на розгляд Уряду виноситься рішення щодо чергового підвищення з 1 січня поточного року розміру першого тарифного розряду ЄТС, - повідомив Микола Азаров. - Відповідно підвищаться всі посадові оклади працівників бюджетної сфери. Одночасно ми продовжуємо відновлення диференціації в оплаті праці працівників за 1-5 тарифними розрядами Єдиної тарифної сітки. Зрівнялівки більше не буде».
       Микола Азаров повідомив, що в цілому підвищення отримають майже 3,5 млн. працівників освіти, культури, охорони здоров’я, соціальної сфери та інших бюджетних галузей.
При цьому Прем’єр-міністр особливо звернув увагу усіх працівників бюджетної сфери, що вони отримають перерахунок за січень-березень цього року, виходячи із нових розмірів посадових окладів.

Наприклад, посадовий оклад провідного бібліотекаря та вчителя вищої категорії збільшиться на 167 гривень порівняно з окладом, встановленим раніше, лікаря-терапевта вищої категорії – на 179 гривень.

А фактичне збільшення буде ще вищим, адже практично усі працівники бюджетної сфери мають надбавки і доплати до посадового окладу: за вислугу років (від 10 до 30%), за складність і напруженість у роботі (до 50%), за виконання обов’язків тимчасово відсутніх працівників, за суміщення професій (посад) (до 50%), за науковий ступінь (15%, 25%), за класне керівництво (до 20%), педагогічним працівникам 20% за престижність праці, бібліотечним працівникам за особливі умови роботи – 50% тощо.

Крім того, з метою підвищення рівня мотивації до праці працівників системи екстреної медичної допомоги з 1 жовтня 2013 року їм встановлюються дві надбавки: за особливі умови праці та за особливий характер праці - у розмірі до 20 відсотків посадового окладу (ставки заробітної плати) кожна. Також раз на рік їм буде виплачуватися матеріальна допомога у розмірі одного посадового окладу (ставки заробітної плати) для вирішення соціально-побутових питань.

источник



Переглядів: 2881 | Додав: EVGENIY | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 11
11 kasper232  
А самое главное что все работники местного самоуправления должны сидеть и не пикать, потому как им законом запрещено устраивать протесты или что либо! Вот это вообще самое классное! А учителям и докторам все можно, а библиотекари у нас вообще блин самые загруженные работники в мире! А по поводу перерасчета так это вообще никакими словами не выразить, сидеть пересчитывать да месяца для того что бы выровнять все, а теперь будем сидеть и три месяца пересчитывать потому как у нас государство захотело и подняло задним числом зарплату, а что они все правильно сделали они же повысили зарплату!

10 iriskamay1663  
не знаю как где, а у нас надбавки (о которых упомянуто), повышение з\платы и материальная помощь работников загального фонда не финансируют, все ложится на спецфонд (и тот отбирают) (((((((((((((((( все плохо!!!!!!!!!!!!

9 katino  
Светлана1736 Это точно!!! я начальник отдела, а оклад на равне с уборщицей

8 Светлана1736  
Дякуємо нашому уряду за "турботу" про держслужбовців в місцевому самоврядуванні : оклад спеціаліста дорівнює окладу прибиральниці! Ганьба!

7 Godonjyk  
Весело. Я вот только сделал перерасчет учителям и придется опять все заново считать!!!! Они там что вообще одурели!!!! "Люблю" наших политиков.

5 Domino1  
они не о гос.служащих забыли(себя они не обижают), они забыли,что не все гос.служащие имеют столько денег сколько у них

4 саша2660  
Державні службовці не люди

3 Минкова  
Только внесли на расмотрение Правительства и если даже утвердят, то пока внесут изменения в Постановление 1298 еще столько времени пройдет!!!

2 Kin328  
я счастлива((((  опять перерасчёт, а лимиты-то уже поснимали, ррррр angry

1 Шурік  
черговий раз забули про держслужбовців

6 Hadiya  
і про місцеве самоврядування теж ..... а ми що не люди ? чи нам і так жирно ?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту