|
Меморіальні ордери та котлові рахунки
| |
Нат | Дата: Понеділок, 05.03.2012, 18:14 | Повідомлення # 1 |
Група: Видалені
| Підскажіть хто-небудь будь-ласка кореспонденцію рахунків для заповнення 2 меморіального ордера для відображення надходжень по 412 формі
|
|
| |
EVGENIY | Дата: Понеділок, 05.03.2012, 21:15 | Повідомлення # 2 |
| Нат, Бюджетная бухгалтерия №8, учёт Доходов в месных советах!!!! Вы нигде форму 412 в учёте отражать не должны начиная с 2005 года!!!! И котлы тоже к вам отношения не имеют!!!!
|
|
| |
Нат | Дата: Вівторок, 06.03.2012, 11:01 | Повідомлення # 3 |
| Упсс!!! Хто б міг подумати, а я з 2006 все відображаю, спрацював метод "переписування" після попереднього бухгалтера. А можна детальніше, в зв"язку з чим зміни???
|
|
| |
Наталекс | Дата: Вівторок, 06.03.2012, 17:38 | Повідомлення # 4 |
| газета "Бюджетна бухгалтерія" №8 цього року, на яку зсилається Євгеній, дасть Вам відповідь.
|
|
| |
EVGENIY | Дата: Середа, 07.03.2012, 00:29 | Повідомлення # 5 |
| Нат, отвечу коротко в 2005 году были внесены изменения в план счетов для бюджетников и убрали эти счета!! Вобще реально ваша главная должна совпадать с отчётом казначейства если вы ведёте с котлами то она у вас не совпадает что кстаи тоже нарушает методику ведения бухучёта! А статью обязательно прочитайте она будем полезна всем советам!! Просто в советах не все понимают что совет это установа и совет это бюджет, вы ведёте учёт установы а казначейство бюджета!! Ваши счета это все что начинаются на 35 и 37! Все остальные это счета казначейства!! Вот в кратце!! Если чо спрашивайте это моя любимая тема
|
|
| |
Natacha | Дата: Вівторок, 13.03.2012, 15:14 | Повідомлення # 6 |
| EVGENIY, потрібно ж мені якось вести облік по котловках, хоча б для себе, щоб бачити залишки, а не шукати виписки. Як в такому випадку бути? До речі, дуже цікава тема, у нас в районі, напевно, всі роблять ордери по котловках, відповідно і головна не "йде".
|
|
| |
EVGENIY | Дата: Вівторок, 13.03.2012, 21:41 | Повідомлення # 7 |
| Natacha, для себя вы можете вести что угодно но не отражайте это в своих регистрах бухучёта, к примеру в еселе делайте список ваших котлов сверху ставте даты и сколько надийшло хотите делайте на каждую дату две колонки и ставте во вторую сколько профинансировали и выводите остаток и сверяйтесь с выписками, но к бухучёту это отношения не имеет, если хотите могу вам накидать побырику в екселе такую типа ведомость учёта денег на котлах, но уже не сегодня я убегаю!
|
|
| |
Natacha | Дата: Четвер, 15.03.2012, 20:11 | Повідомлення # 8 |
| Буду б дуже добре, дякую, Євгеній.
|
|
| |
Нат | Дата: Вівторок, 20.03.2012, 11:58 | Повідомлення # 9 |
| Знову до теми Меморіального ордера №2, виходить, що мені необхідно показувати обороти по реєстраційних рахунках,а згідно наказу №68 в 2 ордері відображаються надходження та витрачання коштів з реєстраційних (особових) рахунків в органах Державного казначейства України, якщо я правильно розумію особовий рахунок це і є котловий чи ні ????
|
|
| |
EVGENIY | Дата: Вівторок, 20.03.2012, 20:39 | Повідомлення # 10 |
| Нат, НЕт особовый это тот который начинается на 3531 и 3532, регестрационный это 3541 и 3542, как видите котлов нету!!
П.С. Про ведомость помню, нет времени сесть и накидать, но обязательно по свободе сделаю!
|
|
| |
Natacha | Дата: Середа, 21.03.2012, 12:05 | Повідомлення # 11 |
| Спасибо, а то я уже запереживала
|
|
| |
EVGENIY | Дата: Четвер, 22.03.2012, 01:45 | Повідомлення # 12 |
| Вот для примера накидал такую ведомость там два варианта на разных листах, посмотрите если понравится могу доделать!!
|
|
| |
tinamar | Дата: Четвер, 22.03.2012, 02:03 | Повідомлення # 13 |
| EVGENIY, а не потрібно надійшло і профінансовано вводити по датах, якщо потрібно, то мабуть варіант 1 кращий
|
|
| |
EVGENIY | Дата: Четвер, 22.03.2012, 02:07 | Повідомлення # 14 |
| tinamar, впринципе варианті одинаковіе просто отображается в одном вертикально в другом горизонтально!! Quote (tinamar) а не потрібно надійшло і профінансовано вводити по датах Это вопрос?
Профинансировано это значит с котла выделено на 3541, если вернули финансирование то ставить с минусом, сделано чтоб возвраты финансирования не завышали доходы и сразу можно было видеть сколько реально надходжень!
|
|
| |
tinamar | Дата: Четвер, 22.03.2012, 02:14 | Повідомлення # 15 |
| EVGENIY, так, питання, знак-? пропустила, я теж як і Natacha, чекаю на Вашу відомість, бо не знаю як вести обороти по рахунках
|
|
| |
EVGENIY | Дата: Четвер, 22.03.2012, 02:23 | Повідомлення # 16 |
| tinamar, я уже писал вам ничего вести как бы и ненужно, просто я знаю что головы советов наседают на бухгалтеров с ненужной работой, и надеюсь такая ведомость вам поможет быстрей с ориентироваться к примеру при планировании доходов на следующий год, вобщем посмотрим что скажет Natacha, может я не всё учёл и можно ещё чего нибудь добавить, а потом уже доводить до ума
tinamar, в лиге по личному имуществу ничего не нашёл завтра на работе ещё поковыряюсь если не забуду, а щас всем спать
|
|
| |
tinamar | Дата: Четвер, 22.03.2012, 02:38 | Повідомлення # 17 |
| EVGENIY, спасибі, я ще спати не збираюсь, так як багато запитань, а роботи зробила мало... Quote (EVGENIY) и надеюсь такая ведомость вам поможет быстрей с ориентироваться к примеру при планировании доходов на следующий год, тепер точно допоможе, я все не могла зрозуміти, як запланувати доходи помісячно, а Вам надобраніч!
|
|
| |
GalinaT | Дата: Четвер, 22.03.2012, 23:27 | Повідомлення # 18 |
| Нат, а як звіти здаєте в УДКСУ? Невже нічого вам не говорили про котлові???
|
|
| |
Нат | Дата: П`ятниця, 23.03.2012, 13:13 | Повідомлення # 19 |
| не знаю наскільки коректно про це говорити, адже тут питання торкається компетенції працівників казначейства, але вийщло так, що форму №1 ми здавали по котлових рахунках до 2011 року,з І квартал 2011 року нам звіти повернули і пояснили що підхід до заповнення форми №1 змінився і необхідно відображати лише обороти по реєстраційних рахунках, щодо головної то ми здогадалися самі, що тут щось не так!!!!
|
|
| |
OLGA4 | Дата: П`ятниця, 23.03.2012, 15:51 | Повідомлення # 20 |
| В каком мемориальном ордере отображаются штрафы выставленные Пенсионным фондом???
|
|
| |
EVGENIY | Дата: Неділя, 25.03.2012, 17:49 | Повідомлення # 21 |
| По идее в 6
|
|
| |
Natacha | Дата: Неділя, 25.03.2012, 23:08 | Повідомлення # 22 |
| EVGENIY, спасибо за ведомость, я ее переделала немножко под себя, все отлично.
|
|
| |
lol777 | Дата: Субота, 07.04.2012, 16:28 | Повідомлення # 23 |
| Здравствуйте, я в бюджетной бухгалтерии новичёк, в организации всё ведется на бумаге, хотелось бы автоматизировать хотябы в Екселе,чтобы проводки из МО перетягивались в Главную книгу. Поделитесь, пожалуйста, у кого есть подобное. Я раньше работал в 1с:( И привык к ЖО форме учёта, могут ли её использовать бюджетные учреждения?
|
|
| |
GalinaT | Дата: Субота, 07.04.2012, 16:43 | Повідомлення # 24 |
| lol777, так і в бюджетній сфері працюйте в 1 С,якщо є така можливість
|
|
| |
Дімон | Дата: Середа, 18.04.2012, 17:27 | Повідомлення # 25 |
| Natacha, можу запропонувати свій варіант обліку по котлових рахунках. Користуюся таким способом з 2006р.
|
|
| |
EVGENIY | Дата: Середа, 18.04.2012, 22:10 | Повідомлення # 26 |
| Дімон, Діліться буде цікаво подивитись!
|
|
| |
Дімон | Дата: Середа, 18.04.2012, 23:21 | Повідомлення # 27 |
| EVGENIY, з радістю..
|
|
| |
Нат | Дата: Понеділок, 23.04.2012, 13:34 | Повідомлення # 28 |
| Дякую всім хто відгукнувся і поділився своїми наробками!!! Хочу пораду зпитання відображення в меморіальному ордері міжбюджетних субвенцій, ми, сільська рада, передаємо щомісячно до районного бюджету субвенцію, в звітності до казначейства ці видатки не відображаємо, одже у 2 ордері теж, чи необхідно нам вести окремо облік цих видатків ???
|
|
| |
Туманский | Дата: Понеділок, 23.04.2012, 13:45 | Повідомлення # 29 |
| Нат, напишите что за субвенция и какое КТКВК
|
|
| |
Нат | Дата: Понеділок, 23.04.2012, 15:50 | Повідомлення # 30 |
| Субвенція на утримання обєктів спільного користування КФК 250353 КЕКВ 1320