Дата: Четвер, 21.03.2013, 15:23 | Повідомлення # 91
Група: Видалені
В мини-чате попросили Наказ на облікову політику. Решила тут его залить тоже, вдруг кому-то когда-то понадобится. Завантажити приклад Наказу на облікову політику:
Дата: Четвер, 04.04.2013, 16:31 | Повідомлення # 92
Цитата (Natty)
Скачайте отсюда, да и все.
Почему у меня ничего не поулчается7 НЕУЖЕЛИ Я ТАКАЯ ТУПАЯ? уЖЕ И КОПИРОВАЛА ФАЙЛ И ВСТАВЛЯЛА в папку офиса..и макросы открывала - НИЧЕГО!!!!! что ен так делаю?!
Дата: Четвер, 04.04.2013, 21:53 | Повідомлення # 94
SVhoy, формат ячейки Е1 должен быть числовым. Надстройка "Сумма прописью" привязана к самому Excel? Если да, то при выборе мастера функций выберите "определенные пользователем" и уже в этом случае выбираете нужную функцию.
Дата: П`ятниця, 05.04.2013, 16:33 | Повідомлення # 96
офис 2007
Добавлено (05.04.2013, 15:33) --------------------------------------------- макросы поддерживает, потому что сама пыталась написать макрос (для контрольной)..получилось, а вот теперь - перенести казалось бы просто файл - не получается
Дата: П`ятниця, 12.04.2013, 12:48 | Повідомлення # 98
EVGENIY, давайте с начала.о макросах я сказала - в принципе - ответ на предыдущий пост "nechivan, возможно офисс начальный и не поддерживает макросы!"....сама же я в строке формул ячейки D2 пишу: =СуммаПрописью(D1) , где D1 стоит число суммы но мне пишет #ИМЯ?
вопрос - что не так делаю?.........и даже если я не сама пишу эту формулу, а копирую с бланков (нарыла в нете где расказывается как это делается) или с других бланков, которые работают (Ваши, например), ссылку на ячейку меняю на свою - естетсвенно, всё равно выскакивает такая же ошибка.или пишет ту сумму, которую я скопировала с чужого бланка , не мою!
Дата: П`ятниця, 12.04.2013, 14:01 | Повідомлення # 99
SVhoy, прочитайте ветку "Автоматизацiя облiку бюджетних установ » Наш помощник - Excel » Нужна помощь в Экселе". (ссылка) Там же можно скачать и саму надстройку, которую еще к самому екселю надо прикрутить, или файл с уже встроенной надстройкой и нем уже формулы вставлять.
Добавлено (15.04.2013, 10:52) --------------------------------------------- в общем, всем спасибо!если долго мучится...что то да получится....получилось и у меня.....
Дата: Понеділок, 29.04.2013, 15:43 | Повідомлення # 104
EVGENIY, не знаю что было не так (наверное не правильно перенесла файл)...потом вродь бы всё сработало (по свежему), но вот - новая фишка! - Вышла на работу после выходных...открываю любой экселевский документ, а мне выскакивает окошко что в файле ошибка (и ссылается , что не может найти как раз этот файл - сума прописом ).....ничего не понимаю!!!!! тем более непонятно, почему это сообщение выскакивает даже в тех документах, куда я его не ставила!...конечно, можно предположить, что я вставила этот файл в сам эксель (для всех файлов в результате), но почему тогда пишет, что такой файл не найден ?! и нужный мне документ в результате я могу открыть только с третьей попытки....?!
Повідомлення відредагував SVhoy - Понеділок, 29.04.2013, 15:44
Дата: Понеділок, 29.04.2013, 22:05 | Повідомлення # 105
SVhoy, вобщем вы всё перепутали как я и говорил!!!! Файл нужно было брать с вшитым макросом и в нём уже набирать то что вы хотели, а вы скорее всего разрешили выполнение макросов и начали работать в других файлах и прописывать в них сумапрописом! При этом в формуле вы этого не увидите и всё будет работать, только если закроете весь ексель и заново откроете то он будет просить файл с сумой прописью чтоб выполнить макрос и заполнить ваши формулы!
Дата: Понеділок, 13.05.2013, 06:59 | Повідомлення # 109
ALISA-12, Наскільки я знаю, то ніяким нормативним документом довіреність не затверджена. Зазвичай довіреність дається на один бюджетний рік у перший робочий день нового року! А якщо потрібно розписуватись за кожну виписку - заведіть журнал обліку отриманих вииписок.
Дата: Четвер, 30.05.2013, 21:10 | Повідомлення # 115
7lena7, МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ
ЛИСТ
від 28.05.2008 р. N 31-34000-10-5/20032
Про скасування порядку суворого обліку бланків довіреностей
Міністерством фінансів України з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2008 року N 381 "Про внесення зміни у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 19 квітня 1993 р. N 283 та визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 6 червня 2007 р. N 809" 5 травня 2008 року видано наказ N 647 "Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 16.05.96 N 99", який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 21 травня 2008 року за N 445/15136. Зазначений наказ скасовує порядок суворого обліку бланків довіреностей на одержання цінностей.
Відповідно до Указу Президента України від 3 жовтня 1992 року N 493/92 "Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади" зазначений наказ набуває чинності з 1 червня 2008 року. З текстом зазначеного наказу можна ознайомитись на веб-сайті Міністерства фінансів України (www.minfin.gov.ua).
Списання бланків довіреностей, використаних, повернутих, виданих до 1 червня 2008 року, оформлюється Актом списання бланків довіреностей (типова форма N М-2а) та відображається за їх первісною вартістю за кредитом субрахунку 209 "Інші матеріали" і дебетом рахунку 92 "Адміністративні витрати" з одночасним зменшенням на позабалансовому рахунку 08 "Бланки суворого обліку" вартості, за якою бланки довіреностей при придбанні було зараховано на позабалансовий рахунок.
Залишок бланків довіреностей, порядок суворого обліку яких скасовано, за актом довільної форми із зазначенням їх ідентифікаційних даних та кількості списується за їх первісною вартістю з субрахунку 209 у кореспонденції з дебетом рахунку 92 з одночасним списанням з позабалансового рахунку 08 вартості, за якою бланки довіреностей при придбанні було зараховано на позабалансовий рахунок.
Дата: Понеділок, 19.08.2013, 12:29 | Повідомлення # 120
Здравствуйте! Огромная просьба с сбросьте пожалуйста бланк Дорожнього листа автобусу незагального призначення (на українській мові), затвердженного Міністерством автомобільного транспорту УРСР від 17.06.1980 № 185 "Про затвердження форм первинного обліку"...Огромное спасибо!!!