Хочу бути економістом 1 категорії. Як? підкажіть будь ласка
|
|
sakyra | Дата: П`ятниця, 11.07.2014, 15:38 | Повідомлення # 1 |
Група: Видалені
| Доброго дня! Підкажіть будь ласка. Ситуація така
1.09.2013р - прийнято на роботу економістом фін.служби. В наказі про прийняття на роботу нічого не записано про категорію. Заробітну плату отримую по 7 розряду. Є повна вища освіта(магістратура), кваліфікація магістра з економіки підприємства
(Згідо довідника кваліфікаційних вимог) Провідний економіст:повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст). Стаж роботи за професією економіста I категорії — не менше 2 років. Економіст I категорії: повна вища освіта відповідногонапряму підготовки (магістр, спеціаліст); для магістра — без вимог до стажу роботи, спеціаліста — стаж роботи за професією економіста II категорії — не менше 2 років. Економіст II категорії: повна вища освіта відповідногонапряму підготовки (спеціаліст). Стаж роботи за професією економіста — не менше 1 року. Економіст: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст) без вимог до стажу роботи.
З вище зазначеного означає, що мені мають право присвоїти економіста І категорії??? Чи спочатку 2 категорія? Дуже дякую за відповіді.
|
|
| |
Animone | Дата: П`ятниця, 11.07.2014, 15:55 | Повідомлення # 2 |
| http://ukrbudget.ru/forum/37-1344-1
|
|
| |
sakyra | Дата: П`ятниця, 11.07.2014, 18:16 | Повідомлення # 3 |
| Дякую, я читала. Просто хочу зрозуміти, що особисто я повинна зробити, чи писати заяву про розгляд питання про присвоєння мені економіста 1 категорії Так виходить,що мої категорії нікого не цікавлять, ні гол.бухгалтера, ні відділення кадрів.
|
|
| |
Paradeigma | Дата: Субота, 12.07.2014, 13:14 | Повідомлення # 4 |
| Цитата Хотеть не вредно. Мне, например, для того, что бы дослужиться до высшей, пришлось поэтапно получать 2-ю, и 1-ю.
ЗЫ. А вы действительно полагаете, что тянете на 1-ую? Что-то меня на этот счет берут сомнения...
|
|
| |
Oленька | Дата: Понеділок, 04.08.2014, 14:37 | Повідомлення # 5 |
| sakyra, все зависит от гл.бухгалтера можно иметь и всшее обр., и стаж и быть самым компетентным экономистом в отделе, но при этом работать специалистом, а можно иметь курсы бухучета и сразу при поступлении получить категорию но могу сказать одно: под лежачий камень, вода не течет, поэтому пишите заявление
|
|
| |