PM.exe
|
|
jess | Дата: Неділя, 12.01.2014, 22:10 | Повідомлення # 211 |
Група: Видалені
| anzela, fplat.dbf - це файл, у який зберігались пд для передачі до казначейства, а всі набрані пд зберігаються у Pm.dbf. Можливо випадково змінили дату під час набору. Спробуйте вибрати період рік і завантажити... (Хоча колись один клієнт випадково набрав 2001 роком Поки я сам їхній дбф не відкрив, не могли розібраться). Якщо є чим відкрити Pm.dbf (і знання, щоб не нашкодити), то можна заглянути прямо туди.
|
|
| |
anzela | Дата: Неділя, 12.01.2014, 22:20 | Повідомлення # 212 |
| Дякую, зараз спробую. Але фін. зобов'язання зберігаються, тобто дата правильна
|
|
| |
jess | Дата: Неділя, 12.01.2014, 22:21 | Повідомлення # 213 |
| А! В оновленні ж (від 25/12/13) змінилась структура файлу Pm.dbf. Якщо Фіндокументи встановлювалися не з нуля, то необхідно виконати MDSTRUPM.EXE, цей файл має бути в каталозі програми. (Або ж скачати останнє оновлення OnovPaym_2013.7.RAR, там теж є). Ще можна встановити програму з нуля в іншу папку і просто звідти скопіювати Pm.dbf у свою
|
|
| |
anzela | Дата: Неділя, 12.01.2014, 22:24 | Повідомлення # 214 |
| Файл Pm.dbf не змінюється. Відкрити його не змогла. Дата останнього оновлення стоїть 20.12.2013, тоді як файл Finzb.dbf дата останнього оновлення змінилась на поточну дату. Я можу вам вислати файл Pm.dbf , якщо це допоможе. Тільки напишіть, куди
|
|
| |
jess | Дата: Неділя, 12.01.2014, 22:26 | Повідомлення # 215 |
| Можна зробити ще простіше, ось мій пустий файл Pm.dbf, просто замініть його у себе. Ну тільки ж звісно при цьому, якщо там таки були якісь платіжки, то вони зникнуть.
|
|
| |
anzela | Дата: Неділя, 12.01.2014, 22:34 | Повідомлення # 216 |
| Велике дякую! зараз спробую!!! Добавлено (12.01.2014, 20:34) --------------------------------------------- Велике спасибі!!! Замінила айл і в мене все вийшло! Платіжні доручення зберіглись!!!
|
|
| |
jess | Дата: Неділя, 12.01.2014, 22:41 | Повідомлення # 217 |
| Будь ласка! Був радий допомгти
|
|
| |
Maryana7506 | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 01:53 | Повідомлення # 218 |
| Підкажіть. будь-ласка. "новачку" в "PAYMANTS": програму гарно скинула, FPO.dbf підтянула, в налаштуваннях і довідниках все заповнила, набрала ТИ ЧАСОВИЙ КОШТОРИС З/Ф і поміс. план з/ф - хочу скинути на дискету, а мені вибиває: "Виявлено помилки: суми річного кошторису с\ф не відповідають сумам поміс. плану! Ви бажаєте виконати запис на змінний магнітний носій?" при чому тут с/ф? я підтвердила і записала, але що побачить казначей - не знаю??
|
|
| |
jess | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 02:22 | Повідомлення # 219 |
| Цитата Maryana7506 ( ) я підтвердила і записала, але що побачить казначей - не знаю?? Що набрали, те і побачить... а на те повідомлення - не зважайте, воно з'являється, якщо навіть по СФ взагалі нічого не набирати. Там є перевірка кошторис/помісячний план для ЗФ (біленька кнопка така) - оте можна натиснути, щоб перевірити. А по СФ вже як буде... тим більше там же по фондах 2 і 3 помісячний план не набирається, тільки по 7, то ж він в будь-якому випадку відрізнятиметься від кошторису
|
|
| |
Ступка | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 13:42 | Повідомлення # 220 |
| Добрий день, підскажіть будь-ласка при формуванні юридичних та фінансових зобов*язань на папервому вигляді в колонці де реєстраційний номер (розрахунковий рахунок) ставе ХХХХХХХХХ, а де дата прийняття взагалі не має нічого. Так і повинно бути? Всі довідники заповнені вірно.
|
|
| |
SVhoy | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 13:47 | Повідомлення # 221 |
| anzela, проблема будет решщена, если есть файл BDE (его надо запустить, а потом ещё раз запустить файл MDSTRUMP)
|
|
| |
jess | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 15:24 | Повідомлення # 222 |
| SVhoy, проблему anzela вже вирішила заміною файлу pm.dbf
Ступка, так і повинно бути, читайте додатки до наказу 309 Порядок реєстрації і обліку бюджетних зобов'язань
|
|
| |
orif | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 15:47 | Повідомлення # 223 |
| Ступка, это не "розрахунковий рахунок", так и должно быть
|
|
| |
SVhoy | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 15:49 | Повідомлення # 224 |
| не переносятся плат жк на флешкц...выскакивет ошибка Microsoft драйверODBC dBase инструкция INSERT INTO НЕИЗВЕСТНОЕ ИМЯ NDOCU проверьте правильное написание имени...ПЛИЗ кто что может сказать.со старой мережи всё распечатывается, а с обновлённой - нет...
|
|
| |
Lilya_Sel | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 16:35 | Повідомлення # 225 |
| Добрый день! В казначействе вместо индивидуальных смет сформировались сводные показатели, казначей вручную исправил коды получателя и распорядителя как надо и смета втянулась как нужно, индивидуальной. Но теперь, что делать со сводной? пытались втянуть файл смет, где суммы с минусом, все равно Є-КАЗНА видит ошибку. Подскажите, как решить такую проблему.
|
|
| |
jess | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 16:57 | Повідомлення # 226 |
| SVhoy, напевно проблема, як і у anzela. Або pm.dbf, або zplat.dbf не оновлені
Lilya_Sel, а вилучить неправильно оброблений зведений кошторис казначею релігія заважає? А вирішити проблему культурним втягуванням мінусового кошторису з інфморацією про помилку все равно Є-КАЗНА видит ошибку важко. Її мають вирішувати казначеї між собою, а не клієнти тут на форумі.
|
|
| |
turistm | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 17:51 | Повідомлення # 227 |
| Добрый день !!!
Установлена последняя версия MeregaM 1.5.3.33 , у нас два вида бюджета (fpo.txt)
Проблема в том, что при переключении с местного бюджета на державный , уровень розпорядника коштів остаётся тотже что и на местном 1, а должен быть 3.
Может кто-то сталкивался с таким и может подсказать ?
|
|
| |
jess | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 18:07 | Повідомлення # 228 |
| turistm, два варіанти: 1) кожен раз при зміні бюджету міняти в Налаштуванні ступінь розпорядника 2) зробити дві копії папки з програмою: в одній - МБ, в іншій - ДБ
|
|
| |
Lilya_Sel | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 18:10 | Повідомлення # 229 |
| Дякую Вам, jess! Розраховувала ва Вашу допомогу В казначействі зараз сказали, що кнопка вилучення не працювала, а зараз все в нормі. Дякую Вам іще раз!
Повідомлення відредагував Lilya_Sel - Понеділок, 13.01.2014, 18:11 |
|
| |
Alex25 | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 18:18 | Повідомлення # 230 |
| Помогите, пожалуйста! Заполнили файл Fpo.dbf, в справочнике мережі данные видны. А при створенні кошторису справочник мережа оказівается пустой. вручную написать код отримувача не могу-пишет, что нет такого кода в справочнике мережі. И из кошториса справочник виден пустой. Віхожу в довідники-снова полній..........Барабашка что ли.
|
|
| |
Ivanka | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 18:18 | Повідомлення # 231 |
| Підкажіть будь-ласка як внести в програму тимчасовий кошторис на 1кв. 2014р. Перший раз працюю з програмою з нуля.
|
|
| |
Радистка_Кэт | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 18:26 | Повідомлення # 232 |
| Господа, не знаю, было ли тут про такое, не помню.
Установила мережу 2014 в новую папку и БДЕ, которые мне дали в казначействе.
И теперь во всех мережах вместо букв - символы.... Что делать?Добавлено (13.01.2014, 16:26) --------------------------------------------- Все, вопрос снят
|
|
| |
Эн | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 18:51 | Повідомлення # 233 |
| Добрий вечір. Зі святами Вас всих. БУДЬ-ЛАСКА ДОПОМОЖІТЬ ВСІ ХТО МОЖЕ!!!!! Я поставила нову мережу поновлення 25.12.13р. і в мене не печатаються фін.юр.зоб. і платіжні доручення пише: неможливо загрузити файл помилкова структура або відсутній драйвер. А в кошторисах після заповнення я зберігію документ мені пише програма: dxMemZvdb_gg:Fseld"S203@not found Велике спасибі
|
|
| |
jess | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 19:51 | Повідомлення # 234 |
| Lilya_Sel, знаю я як вона не працює...
Alex25, перевірте уважно налаштування. Напевно не співпадає рівень (респ., обл., район) і ступінь розпорядника в Налаштуванні з fpo.dbf.
Ivanka, якщо кошторис вноситься на квартал, то під час друку автоматично буде бланк Тимчасовий кошторис. Це якщо проблема саме з Тимчасовим. А якщо в принципі нічого не получається, то в двох словах не опишеш
Эн, встановіть BDE, посилання на нього є на головній сторінці сайтуЦитата В этом году чтоб программа нормально работала нужно доустановить вот это! на сайті ДКСУ (BDE501.rar) і по самій темі мало не кожні 5 постів.
|
|
| |
Lubocka | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 21:13 | Повідомлення # 235 |
| А есть где-то нормальная инструкция по сей программе с картинками или видео, где было бы описано: - занесение карточки в кнопочке "настройка";
- занесение справочников;
- создание кошториса;
- создание обязательств и платежек;
- где именно брать fpo.dbf. В казначействе на флешку установку программы кидают, а этот заветный файлик нет. Почему?
|
|
| |
Ivanka | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 21:48 | Повідомлення # 236 |
| jess, в програмі "Кошториси--Кошториси, помісячний план--Річний кошторис та помісячний план асигнувань--додала річний (загальна сума 1кв.), додала помісячний (січень, лютий, березень)--друк --"розподіл показників зведеного кошторису (зведених планів асигнувань"" і ніде не пише тимчасовий, може я не правильно внесла? Lubocka, моє мені давало цей файл, коли я в них уточнила на рахунок нього
Повідомлення відредагував Ivanka - Понеділок, 13.01.2014, 21:57 |
|
| |
EVGENIY | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 22:25 | Повідомлення # 237 |
| Ivanka, в меню КОШТОРИСИ - НАЛАШТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ нужно біло поставить галочку на ТИМЧАСОВИЙ ИНДИВІДУАЛЬНИЙ!
|
|
| |
EVGENIY | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 22:26 | Повідомлення # 238 |
| Lubocka, в папке где установлена программа есть файл ХЕЛП
|
|
| |
yaoleg | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 22:49 | Повідомлення # 239 |
| Lubocka, заполните файл в формате Excel своими данными и разместите на каком-нибудь файлообменнике, а ссылку отправьте мне в личку.
|
|
| |
Амплитуда | Дата: Понеділок, 13.01.2014, 23:38 | Повідомлення # 240 |
| Цитата EVGENIY ( ) меню КОШТОРИСИ - НАЛАШТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ нужно біло поставить галочку на ТИМЧАСОВИЙ ИНДИВІДУАЛЬНИЙ! после установки обновления от 10.01.2014 в налаштуванні параметрів меню Кошториси уже НЕТУ пункта "тимчасовий індивідуальний". Есть только ЗВЕДЕНИЙ и ІНДИВІДУАЛЬНИЙ (хотя версия по прежнему высвечивается с 33 в конце! непонятно.... )
|
|
| |