Дата: Вівторок, 14.01.2014, 22:26 | Повідомлення # 271
Група: Видалені
Alenka_Al, Вы программу обновляли? Если да, то лучше инсталлировать полностью новую программу, а потом прописать настройки или скопировать из старой программы!
Дата: Вівторок, 14.01.2014, 22:54 | Повідомлення # 275
yaoleg, Сегодня впервые столкнулась с этой программой (ранее все отчеты из 1с отправлялись), поставила себе на комп, чтобы с ней разобраться. Релиз последний, если у вас есть возможность, дайте ссылку на инсталяху я переустановлю. спс.
Дата: Середа, 15.01.2014, 12:47 | Повідомлення # 278
ЦитатаРадистка_Кэт ()
Господа, не знаю, было ли тут про такое, не помню. Установила мережу 2014 в новую папку и БДЕ, которые мне дали в казначействе.
И теперь во всех мережах вместо букв - символы.... Что делать? Добавлено (13.01.2014, 16:26) --------------------------------------------- Все, вопрос снят
Як саме вдалося вирішити проблему? А то у мене така ж проблема з’явилася
Повідомлення відредагував smirnov - Середа, 15.01.2014, 12:47
Дата: Середа, 15.01.2014, 13:35 | Повідомлення # 279
Из инструкции:
Якщо букви будуть писатися значками після встановлення «bde» Топотрібно зайти в мой комп’ютер C:\Program Files\Borland\Common Files\BDE там знати «BDEADMIN» (намальовано на ярлику ключ і жовту шестерню) нажимаєм на ярлику, відкривається вікно вибираємо вкладку configuration далі + driversпотім+ nativeвибираєм FOXPRO справа у вікні в рядку LANGDRIVERставим dbaseRUS. У вікні зверху з ліва нажимаєм Object потім Apply.Закриваєм вікно преревіряємо в мережі, чи стало все нормально.
Дата: Середа, 15.01.2014, 14:10 | Повідомлення # 280
Не допомагає. Якщо заходити під адміністратором комп’ютера, то все відображається нормально, навіть без зміни кодування, а от під користувачем (домену) - ті ж самі ієрогліфи
Дата: Середа, 15.01.2014, 14:50 | Повідомлення # 281
Не можу розібратися, як занести в програму кошориси. Установа є головним розпорядником, підпорядкованих установ не має. Мені потрібно зробити тільки індивідуальний кошторис. Якщо заношу в програму тільки індивідуальний кошторис (без зведеного), то роздрукувати, та навіть побачити його на екрані після запису на магнітний носій, щоб роздрукувати, не можу. Програма пише: неможливо загрузити файл, помилкова структура або невірні дані. Якщо занести спочатку зведений кошторис, то і з нього програма індивідуальний кошторис не формує, тільки зведений. Що можна зробити? Буду дуже вдячна за відповідь.
Дата: Середа, 15.01.2014, 16:03 | Повідомлення # 284
В налаштуванні параметрів індивідуальний кошторис вибирала. Тільки BDE не встановлювала. Куди його треба встановити: в програму чи просто на комп"ютер?
Дата: Середа, 15.01.2014, 20:38 | Повідомлення # 287
З носія друкуються зобов'язання, платіжні доручення і розподіли, кошториси і плани асигнувань, а також довідки зі змінами прямо там де й набираються. З проблемою "....., або відсутній драйвер" саме BDE допомогли впоратись, а от з "помилковою структурою" при роботі з кошторисами допомогли коментарі на цьому сайті, а саме:
У некоторых людей есть ошибка в программе Финдокументы когда они пытаются распечатать уже набранные "кошториси". С этой проблемой удалось разобраться с помощью разработчика. У кого такая проблема пусть смотрят файл fpo.dbf В нем НЕ ДОЛЖНО быть 2 строчек с одинаковыми КПОЛ.
У мене в fpo.dbf по моїй установі було 2 однакові записи, лише КВК відрізнялись, 10 і 791, оскільки потрібен був саме КВК 10, то через DBFNavigator (програма для роботи з dbf файлами) просто видалив* запис (Правка-Видалити запис) з КВК 791 і зберіг файл. Після цього без помилок зміг роздрукувати кошториси, плани і т.д. Таким самим способом видалив всі непотрібні мені записи і по іншим** установам, щоб при виборі КПОЛ висвічувались лише ті, які стосуються моєї установи. ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ * Саме чере Правка - Видалити запис, оскільки їх потім при необхідності можна відновити, а якщо через Delete або Backspace, то записи зникають безповоротньо. ** Файл fpo.dbf брав у казначействі, тому там була повна мережа установ, хто вбивав данні самостійно, у того такої необхідності не має.
Повідомлення відредагував MotorInHead - Середа, 15.01.2014, 20:44
Дата: Середа, 15.01.2014, 23:09 | Повідомлення # 288
Может хто знає, як в програмі зробити щоб зберігався "Sk"(Код коштів) при експорті Розпоряджень у транспортний файл. Цікаво, що при наборі у базі програми код коштів 1, а при експорті у транспортний файл у казначейство стає 0!!!??? Ще один нюанс, балансовий рахунок 3142 прописую із фондом 0, у базу розпорядження зберігає в поле "SK" 0, а коли ставлю 1(заг.фонд) тоді і у базу пише 1???
Дата: Четвер, 16.01.2014, 00:43 | Повідомлення # 289
Цитатаyaoleg ()
Может хто знає, як в програмі зробити щоб зберігався "Sk"(Код коштів) при експорті Розпоряджень у транспортний файл
Достукатися якимось чином до розробника... Колеги весь грудень виправляли це поле у файлах клієнтів... терпіли, бо тестова область в нас була, сподівались, що з нового року зроблять зміни уже на всіх, але на жаль поки глухо. П.С. правда я не перевіряв ще версію від 14/01/14 на предмет цієї проблеми
Дата: Четвер, 16.01.2014, 01:35 | Повідомлення # 294
ЦитатаEVGENIY ()
в файле ХЕЛП есть емейл разработчика!
У кінці грудня писав на ту адресу з казначейської пошти - сервер повернув... У 2013 році організація пошти кардинально змінилась в ДКСУ, то швидше за все та адреса вже неіснуюча.
Дата: Четвер, 16.01.2014, 01:44 | Повідомлення # 297
Ну я представляю как его сейчас заваливают письмами даже внутриказначейскими со всей Украины! Я только не могу понять как е-казна тестировалась в киевской области неужели нельзя было допилять во время их тестирования, а сейчас допиливать по немногу! Сейчас получается тестируют на всей стране!
Дата: Четвер, 16.01.2014, 02:28 | Повідомлення # 298
ЦитатаEVGENIY ()
откройте конференцию
"не сыпьте соль на рану..." нема в районів нашої області доступу в конференцію ще десь з вересня... якась там біда на рівні області з нею
ЦитатаEVGENIY ()
Я только не могу понять как е-казна тестировалась в киевской области неужели нельзя было допилять во время их тестирования, а сейчас допиливать по немногу! Сейчас получается тестируют на всей стране!
Є-Казна станом на 1 грудня і станом на 1 січня - "две большие разницы". Насправді дуже багато допиляли за місяць. Справа в тому, що до того її впровадили в ДКСУ, а там же МБ немає і купа інших нюансів, пов'язаних з обслуговуванням розпорядників/одержувачів на рівні районів. Певна аналогію можна провести з Фіндокументами, коли там придумали, а ми тут на низу не можем притулить собі ті кошториси: щоб і нам підходило, і клієнти не робили подвійну роботу. Багато поточних проблем/помилок виправляли досить швидко, і взагалі по побажаннях відчувалося, що розробники Є-Казни нас чули (не знаю як з процентом виконання побажань в масштабах області, але побажання враховувались ). Частина проблем пов'язана саме з початком року. Частина проблем "вилізла" уже у звітності, це теж наклало свій відбиток, на фоні запровадження по Україні напевно все не встигають. Ну і все таки ми ж безпосередньо з розробниками зв'язку не маємо, то як там обстановка в цьому році поки що сказати важко. Враховуючи всі обставини, а також те, що серед року значно важче переходити, ніж спочатку, то на мою думку, не все так погано... При всіх її недоліках, які, сподіваюсь, вирішать, вона зручніша АС"Казна-Видатки" P.S. З особистого досвіду: якщо відкинути чисто технічні проблеми, які рано чи пізно виправляються розробниками, то Є-Казна важко "пішла" в тих, хто проігнорував тиждень-два тестування перед реальною роботою в Є-Казні P.P.S.понаписува... це вже оффтоп мабуть получився...
Дата: Четвер, 16.01.2014, 09:06 | Повідомлення # 300
EVGENIY, письмо не нашло адресата
This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Unable to deliver message to the following recipients, because the message was forwarded more than the maximum allowed times. This could indicate a mail loop.