Четвер, 09.01.2025, 07:00
Сайт 
Головна | PM.exe - Сторінка 10 - Форум | Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Natty, QWERTY  
PM.exe
yaolegДата: Вівторок, 14.01.2014, 22:26 | Повідомлення # 271
Група: Видалені

Alenka_Al, Вы программу обновляли? Если да, то лучше инсталлировать полностью новую программу, а потом прописать настройки или скопировать из старой программы! smile

cerpenДата: Вівторок, 14.01.2014, 22:37 | Повідомлення # 272

MotorInHead, Да ура! Унікальность перемогли!!! Бере Заявка, Заявка, Заявка, Заявка, Заявка, Заявка, і так 39 раз!

А ще добавили КЕКВ 2610 а плані використання бюджетних коштів.

Повідомлення відредагував cerpen - Вівторок, 14.01.2014, 22:40

EVGENIYДата: Вівторок, 14.01.2014, 22:47 | Повідомлення # 273

Цитата cerpen ()
Да ура! Унікальность перемогли!!! Бере Заявка, Заявка, Заявка, Заявка, Заявка, Заявка, і так 39 раз!
Главное чтоб Е-Казна теперь дала втянуть

cerpenДата: Вівторок, 14.01.2014, 22:49 | Повідомлення # 274

EVGENIY, завтра з самого ранку і провірим

Alenka_AlДата: Вівторок, 14.01.2014, 22:54 | Повідомлення # 275

yaoleg, Сегодня впервые столкнулась с этой программой (ранее все отчеты из 1с отправлялись), поставила себе на комп, чтобы с ней разобраться. Релиз последний, если у вас есть возможность, дайте ссылку на инсталяху я переустановлю. спс.

cerpenДата: Вівторок, 14.01.2014, 22:59 | Повідомлення # 276

http://treasury.gov.ua/main/uk/doccatalog/list?currDir=160164

Alenka_AlДата: Вівторок, 14.01.2014, 23:00 | Повідомлення # 277

cerpen, спасибо.

smirnovДата: Середа, 15.01.2014, 12:47 | Повідомлення # 278

Цитата Радистка_Кэт ()
Господа, не знаю, было ли тут про такое, не помню. Установила мережу 2014 в новую папку и БДЕ, которые мне дали в казначействе.

И теперь во всех мережах вместо букв - символы.... Что делать?
Добавлено (13.01.2014, 16:26)
---------------------------------------------
Все, вопрос снят

Як саме вдалося вирішити проблему? А то у мене така ж проблема з’явилася wacko

Повідомлення відредагував smirnov - Середа, 15.01.2014, 12:47

Радистка_КэтДата: Середа, 15.01.2014, 13:35 | Повідомлення # 279

Из инструкции:

Якщо букви будуть писатися  значками після встановлення «bde»
Топотрібно зайти в мой комп’ютер  C:\Program
Files\Borland\Common Files\BDE  там знати
«BDEADMIN»  (намальовано на ярлику ключ і
жовту шестерню)  нажимаєм на ярлику,
відкривається вікно вибираємо вкладку configuration далі  + driversпотім+ nativeвибираєм  FOXPRO справа у вікні в рядку  LANGDRIVERставим dbaseRUS. У вікні зверху з ліва нажимаєм Object потім  Apply.Закриваєм вікно преревіряємо в мережі, чи стало все нормально.

smirnovДата: Середа, 15.01.2014, 14:10 | Повідомлення # 280

Не допомагає. Якщо заходити під адміністратором комп’ютера, то все відображається нормально, навіть без зміни кодування, а  от під користувачем (домену) - ті ж самі ієрогліфи

NianilaДата: Середа, 15.01.2014, 14:50 | Повідомлення # 281

Не можу розібратися, як занести в програму кошориси. Установа є головним розпорядником, підпорядкованих установ не має. Мені потрібно зробити тільки індивідуальний кошторис. Якщо заношу в програму тільки індивідуальний кошторис (без зведеного), то роздрукувати, та навіть побачити його на екрані після запису на магнітний носій, щоб роздрукувати, не можу. Програма пише: неможливо загрузити файл, помилкова структура або невірні дані. Якщо занести спочатку зведений кошторис, то і з нього програма індивідуальний кошторис не формує, тільки зведений. Що можна зробити? Буду дуже вдячна за відповідь.

smirnovДата: Середа, 15.01.2014, 14:58 | Повідомлення # 282

Радистка_Кэт
Вже розібрався, спасибі.
В тому ж самому розділі змінив кодування же і в файлі DBASE - тепер назви відображаються нормально.

yaolegДата: Середа, 15.01.2014, 15:46 | Повідомлення # 283

Nianila, Встановити BDE та в "Налаштування параметрів" вибрати "Індивідуальний кошторис". smile

NianilaДата: Середа, 15.01.2014, 16:03 | Повідомлення # 284

В налаштуванні параметрів індивідуальний кошторис вибирала. Тільки BDE не встановлювала. Куди його треба встановити: в програму чи просто на комп"ютер?

ЭнДата: Середа, 15.01.2014, 16:22 | Повідомлення # 285

Nianila, Потрібно встановити на диск С чи другий інший та запустити BDE

NianilaДата: Середа, 15.01.2014, 16:31 | Повідомлення # 286

Встановили, ничого не змінилося. Кошториси з магнітного носія програма не читає -  пише: помилкова структура.

MotorInHeadДата: Середа, 15.01.2014, 20:38 | Повідомлення # 287

З носія друкуються зобов'язання, платіжні доручення і розподіли, кошториси і плани асигнувань, а також довідки зі змінами прямо там де й набираються.
З проблемою "....., або відсутній драйвер" саме BDE допомогли впоратись, а от з "помилковою структурою" при роботі з кошторисами допомогли коментарі на цьому сайті, а саме:

У некоторых людей есть ошибка в программе Финдокументы когда они
пытаются распечатать уже набранные "кошториси".
С этой проблемой удалось разобраться с помощью разработчика.
У кого такая проблема пусть смотрят файл  fpo.dbf
В нем НЕ ДОЛЖНО быть 2 строчек с одинаковыми КПОЛ.

У мене в fpo.dbf по моїй установі було 2 однакові записи, лише КВК відрізнялись, 10 і 791, оскільки потрібен був саме КВК 10, то через DBFNavigator (програма для роботи з dbf файлами) просто видалив* запис (Правка-Видалити запис) з КВК 791 і зберіг файл. Після цього без помилок зміг роздрукувати кошториси, плани і т.д.
Таким самим способом видалив всі непотрібні мені записи і по іншим** установам, щоб при виборі КПОЛ висвічувались лише ті, які стосуються моєї установи.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________
* Саме чере Правка - Видалити запис, оскільки їх потім при необхідності можна відновити, а якщо через Delete або Backspace, то записи зникають безповоротньо.
** Файл fpo.dbf брав у казначействі, тому там була повна мережа установ, хто вбивав данні самостійно, у того такої необхідності не має.

Повідомлення відредагував MotorInHead - Середа, 15.01.2014, 20:44

yaolegДата: Середа, 15.01.2014, 23:09 | Повідомлення # 288

Может хто знає, як в програмі зробити щоб зберігався "Sk"(Код коштів) при експорті Розпоряджень у транспортний файл. Цікаво, що при наборі у базі програми код коштів 1, а при експорті у транспортний файл у казначейство стає 0!!!???  Ще один нюанс, балансовий рахунок 3142 прописую із фондом 0, у базу розпорядження зберігає в поле "SK" 0, а коли ставлю 1(заг.фонд) тоді і у базу пише 1???

jessДата: Четвер, 16.01.2014, 00:43 | Повідомлення # 289

Цитата yaoleg ()
Может хто знає, як в програмі зробити щоб зберігався "Sk"(Код коштів) при експорті Розпоряджень у транспортний файл
Достукатися якимось чином до розробника... cry
Колеги весь грудень виправляли це поле у файлах клієнтів... терпіли, бо тестова область в нас була, сподівались, що з нового року зроблять зміни уже на всіх, але на жаль поки глухо.
П.С. правда я не перевіряв ще версію від 14/01/14 на предмет цієї проблеми

SnemanДата: Четвер, 16.01.2014, 01:02 | Повідомлення # 290

Цитата jess ()
правда я не перевіряв ще версію від 14/01/14 на предмет цієї проблеми

к сожалению без изменений

yaolegДата: Четвер, 16.01.2014, 01:14 | Повідомлення # 291

jess, А Вы знаете какой-нибудь адрес электронной почты  или еще чего-то что б можно было связаться с разработчиком? wink

EVGENIYДата: Четвер, 16.01.2014, 01:19 | Повідомлення # 292

yaoleg, в файле ХЕЛП есть емейл разработчика!

yaolegДата: Четвер, 16.01.2014, 01:26 | Повідомлення # 293

EVGENIY, несколько лет назад писал - ни ответа, ни привета! Но спасибо что напомнили, попробую снова написать! biggrin

jessДата: Четвер, 16.01.2014, 01:35 | Повідомлення # 294

Цитата EVGENIY ()
в файле ХЕЛП есть емейл разработчика!
У кінці грудня писав на ту адресу з казначейської пошти - сервер повернув... У 2013 році організація пошти кардинально змінилась в ДКСУ, то швидше за все та адреса вже неіснуюча.

EVGENIYДата: Четвер, 16.01.2014, 01:39 | Повідомлення # 295

jess, откройте конференцию ios он там часто пишет в ней можно глянуть с какого он емейла пишет  wink

EVGENIYДата: Четвер, 16.01.2014, 01:40 | Повідомлення # 296

Завтра даже гляну специально!

EVGENIYДата: Четвер, 16.01.2014, 01:44 | Повідомлення # 297

Ну я представляю как его сейчас заваливают письмами даже внутриказначейскими со всей Украины! Я только не могу понять как е-казна тестировалась в киевской области неужели нельзя было допилять во время их тестирования, а сейчас допиливать по немногу! Сейчас получается тестируют на всей стране!

jessДата: Четвер, 16.01.2014, 02:28 | Повідомлення # 298

Цитата EVGENIY ()
откройте конференцию
"не сыпьте соль на рану..."  нема в районів нашої області доступу в конференцію ще десь з вересня... якась там біда на рівні області з нею
Цитата EVGENIY ()
Я только не могу понять как е-казна тестировалась в киевской области неужели нельзя было допилять во время их тестирования, а сейчас допиливать по немногу! Сейчас получается тестируют на всей стране!
Є-Казна станом на 1 грудня і станом на 1 січня - "две большие разницы". Насправді дуже багато допиляли за місяць. Справа в тому, що до того її впровадили в ДКСУ, а там же МБ немає і купа інших нюансів, пов'язаних з обслуговуванням розпорядників/одержувачів на рівні районів. Певна аналогію можна провести з Фіндокументами, коли там придумали, а ми тут на низу не можем притулить собі ті кошториси: щоб і нам підходило, і клієнти не робили подвійну роботу. Багато поточних проблем/помилок виправляли досить швидко, і взагалі по побажаннях відчувалося, що розробники Є-Казни нас чули (не знаю як з процентом виконання побажань в масштабах області, але побажання враховувались smile ). Частина проблем пов'язана саме з початком року. Частина проблем "вилізла" уже у звітності, це теж наклало свій відбиток, на фоні запровадження по Україні напевно все не встигають.  Ну і все таки ми ж безпосередньо з розробниками зв'язку не маємо, то як там обстановка в цьому році поки що сказати важко. Враховуючи всі обставини, а також те, що серед року значно важче переходити, ніж спочатку, то на мою думку, не все так погано... При всіх її недоліках, які, сподіваюсь, вирішать, вона зручніша АС"Казна-Видатки"
P.S. З особистого досвіду: якщо відкинути чисто технічні проблеми, які рано чи пізно виправляються розробниками, то Є-Казна важко "пішла" в тих, хто проігнорував тиждень-два тестування перед реальною роботою в Є-Казні
P.P.S.понаписува... це вже оффтоп мабуть получився... unsure

EVGENIYДата: Четвер, 16.01.2014, 02:35 | Повідомлення # 299

jess, я лично тоже приветствую внедрение е-казны, но какой ценой!!! Всё всем спать  smile afro

yaolegДата: Четвер, 16.01.2014, 09:06 | Повідомлення # 300

EVGENIY, письмо не нашло адресата sad 

Пошук: