|
Придбання автомобіля за рахунок коштів від оренди майна
| |
ТерцентрКоростень | Дата: Середа, 27.02.2013, 12:12 | Повідомлення # 1 |
Група: Видалені
| Підскажіть будь ласка, чи має право установа використовувати кошти спец. фонду, отримані як плата за оренду майна, на придбання автомобіля? Хто, що знає??
|
|
| |
EVGENIY | Дата: Середа, 27.02.2013, 22:36 | Повідомлення # 2 |
| Власні надходження бюджетних установ використовуються (з урахуванням частини дев'ятої статті 51 цього Кодексу) на:
покриття витрат, пов'язаних з організацією та наданням послуг, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю (за рахунок надходжень підгрупи 1 першої групи);
організацію додаткової (господарської) діяльності бюджетних установ (за рахунок надходжень підгрупи 2 першої групи);
утримання, облаштування, ремонт та придбання майна бюджетних установ (за рахунок надходжень підгрупи 3 першої групи);
ремонт, модернізацію чи придбання нових необоротних активів та матеріальних цінностей, покриття витрат, пов'язаних з організацією збирання і транспортування відходів і брухту на приймальні пункти (за рахунок надходжень підгрупи 4 першої групи);
господарські потреби бюджетних установ, включаючи оплату комунальних послуг і енергоносіїв (за рахунок надходжень підгруп 2 і 4 першої групи);
організацію основної діяльності бюджетних установ (за рахунок надходжень підгруп 1 і 3 другої групи);
виконання відповідних цільових заходів (за рахунок надходжень підгрупи 2 другої групи).
|
|
| |
EVGENIY | Дата: Середа, 27.02.2013, 22:37 | Повідомлення # 3 |
| стаття 51 9. Якщо обсяги власних надходжень бюджетних установ перевищують відповідні витрати, затверджені законом про Державний бюджет України (рішенням про місцевий бюджет), розпорядник бюджетних коштів передбачає спрямування таких надпланових обсягів у першу чергу на погашення заборгованості з оплати праці, нарахувань на заробітну плату, стипендій, комунальних послуг та енергоносіїв.
Якщо такої заборгованості немає, розпорядник бюджетних коштів спрямовує 50 відсотків коштів на заходи, що здійснюються за рахунок відповідних надходжень, і 50 відсотків коштів - на заходи, необхідні для виконання основних функцій, але не забезпечені коштами загального фонду бюджету за відповідною бюджетною програмою.
У такому разі розпорядник бюджетних коштів здійснює перерозподіл обсягів узятих бюджетних зобов'язань за загальним фондом бюджету для проведення видатків за цими зобов'язаннями із спеціального фонду бюджету.
|
|
| |
tinamar | Дата: Середа, 03.04.2013, 22:39 | Повідомлення # 4 |
| Підкажіть, будь-ласка, до якої групи власних надходжень бюджетних установ відносяться надходження від продажу будівель і на які цілі установа може їх використовувати?
|
|
| |
EVGENIY | Дата: Середа, 03.04.2013, 22:53 | Повідомлення # 5 |
| tinamar, а вы уверены что это собственные поступления???
|
|
| |
EVGENIY | Дата: Середа, 03.04.2013, 22:55 | Повідомлення # 6 |
| 25010400 Надходження бюджетних установ від реалізації в установленому порядку майна (крім нерухомого майна)
|
|
| |
EVGENIY | Дата: Середа, 03.04.2013, 22:58 | Повідомлення # 7 |
| скорее всего такие доходы должны зачислятся в бюджет во одному из таких видов 30000000 Доходи від операцій з капіталом 31000000 Надходження від продажу основного капіталу 31010000 Кошти від реалізації скарбів, майна, одержаного державою або територіальною громадою в порядку спадкування чи дарування, безхазяйного майна, знахідок, а також валютних цінностей і грошових коштів, власники яких невідомі 31010100 Кошти від реалізації скарбів, які є пам'ятками історії та культури, майна, одержаного державою в порядку спадкування чи дарування 31010200 Кошти від реалізації безхазяйного майна, знахідок, спадкового майна, майна, одержаного територіальною громадою в порядку спадкування чи дарування, а також валютні цінності і грошові кошти, власники яких невідомі 31020000 Надходження коштів від Державного фонду дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння 31030000 Кошти від відчуження майна, що належить Автономній Республіці Крим та майна, що перебуває в комунальній власності
|
|
| |
tinamar | Дата: Середа, 03.04.2013, 23:09 | Повідомлення # 8 |
| EVGENIY, не впевнена зовсім. С/ рада буде продавати нежитлові приміщення, які нічийні і будуть ставитися на баланс по коду 25010400, і керівник хоче надалі використати ці кошти для ремонту будівель сільської ради, а я не знаю де прочитати про це...
|
|
| |
EVGENIY | Дата: Четвер, 04.04.2013, 00:01 | Повідомлення # 9 |
| tinamar, а слова крім нерухомого майна вас не пугают! Я думаю что ремонт вы запланируете по 07 фонду по 010116, код 31010100 это по моему спецфонд бюджета и они упадут вам на котёл а с котла уже профинансируете свой ремонт! Это вот моё мнение хотя нужно глянуть 31010100 возможно расщепляется и вам только часть упадёт!
|
|
| |
tinamar | Дата: Четвер, 04.04.2013, 21:41 | Повідомлення # 10 |
| EVGENIY, та лякають, але минулий рік в мене була схожа стуація в іншій установі: тоді і виникло непорозуміння між казначейством і фінуправлінням: в казначействі сказали обліковувати по коду 25010400, а фінуправління по 31010200 чи 31010100 як Ви кажете. між собою по телефону вони узгодили, що буде код 25010400, а чому саме цей код не пам"ятаю
Добавлено (04.04.2013, 20:41) --------------------------------------------- EVGENIY, телефонувала в казначейство, сказали, що надходження будівлі в натуральній формі буде по коду 25010400 по КФК 250404 КЕКВ 3110, а коли буде продаватися будівля тоді код доходу буде 31010200... :unsure:Може так бути?
EVGENIY, перенесіть будь-ласка моє запитання в якусь тему до будівель.
Повідомлення відредагував tinamar - Четвер, 04.04.2013, 22:15 |
|
| |
EVGENIY | Дата: Четвер, 04.04.2013, 22:49 | Повідомлення # 11 |
| Цитата (tinamar) в натуральній формі буде по коду 25010400 я с этим тоже согласен! Цитата (tinamar) буде продаватися будівля тоді код доходу буде 31010200 и с этим согласен я это вчера и хотел сказать и сегодня глянул код 31010200 зачисляется в загальный фонд месного бюджета 100%
|
|
| |
EVGENIY | Дата: Четвер, 04.04.2013, 22:51 | Повідомлення # 12 |
| tinamar, сразу нужно было создавать тему, а не писать в тему не по теме вот такая вот тавтология, сообщения не переносятся!
|
|
| |
tinamar | Дата: Четвер, 04.04.2013, 23:15 | Повідомлення # 13 |
| EVGENIY, спасибі, що підтвердили надані мені роз"яснення, то я вчора неправильно сформувала запитання. За повідомлення жаль, що не можна перенести, то я шукала інформацію по своєму запитанню, так і вийшло, що написала тут
|
|
| |
|
| |