П`ятниця, 26.04.2024, 10:33
Сайт 
Головна | Бухгалтер в декреті - Форум | Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Казначейське обслуговування » Бухгалтерська служба » Бухгалтер в декреті (Про строковий трудовий договір)
Бухгалтер в декреті
МуракасіДата: Понеділок, 20.08.2012, 21:44 | Повідомлення # 1
Група: Видалені





Доброго дня! ТЕРНІНОВО потрубую ВАШОЇ допомоги!!!
В державній установі в серпні 2012р. прийняли працівника по строковому трудовому договору на час відпустки по вагітності та пологах основного працівника (бухгалтер). Коли в основного працівника закінчиться лікарняний і він напише заяву на відпустку по доглягу за дитиною до 3-х років, установа оголосить конкурс на заміщення вакантної посади на час відсутності основного працівника, а в строковий трудовий договір внесуться зміни про строк дію договору. В той час, коли буде проходити конкурс (тобто місяць після оголошення конкурсу) та спецперевірка кандидата на посаду і далі буде працювати той самий працівник по строковому трудовому договорі. За умови, що він же успішно проходить конкурс та спецперевірку, тоді приймає присягу держ. службовця.
В мене виникли наступні питання:
1.Чи платиться премія та надбавка за високі досягнення в праці працівникові, який працює по строковому трудовому договорі?
2.Коли працівник, який працював по строковому трудовому дововорі прийме присягу державного службовця, який для нього буде базовий місяць? Серпень чи місяць коли його приймуть на державну службу?
3. При виході на роботу основного працівника, чи повинна платитися компенсація за невикористану відпустку та вихідна допомога?
4. Чи платитися компенсація за невикористану відпустку та вихідна допомога працівнику, який працював за строковим трудовим договором, за умови, що основний працівник не піде в декретну відпустку.
5. І взагалі, чи правильний алгоритм вищенаведених дій?
Хто був в таких ситуаціях прошу відгукнутися!!! Щиро вдячна!
 
mulberryДата: Середа, 22.08.2012, 15:09 | Повідомлення # 2
Група: Видалені





1.За строкового трудового договору працівник підпадає під систему оплати праці штатних працівників, премія і надбавка платиться на загальних підставах, якщо інше не обумовлено колективним договором та зокрема положенням про преміювання як додатоком до колдоговору.
2.Коли працівник прийме присягу, то з дня її прийняття нараховується надбавка за ранг, отже є зростання доходу працівника, тобто базовим автоматично стає місяць прийняття присяги та початку виплати надбавки за ранг.
3.Якщо при виході основного працівника строковика звільняють( не путати із переведенням на інше вакантне місце), то згідно законодавства йому належиться компенсація за невикористану відпустку, а от з виплатою вихідної допомоги при звільненні я не згідна. Її виплачують при скороченні, але не при звільненні у зв"язку із закінченням строкового трудового договору.
4. Те ж саме, якщо працівника звільняють, то платять остаточний розрахунок, в т.ч. і компенсацію за невикористану відпустку.


Повідомлення відредагував mulberry - Середа, 22.08.2012, 15:11
 
tusiaДата: П`ятниця, 22.03.2013, 03:35 | Повідомлення # 3
Група: Видалені





здравствуйте. Помогите решить такую проблему. У нас в организации зав сектором бухгалтерии уходит в отпуск по уходу за ребенком до 3х лет. Главного специалиста сектора переводят на зав.сектором. Как  принять на работу человека на должность главного специалиста сектора, чтобы после выхода из отпуска по уходу за ребенком зав. сектора, можно было бы уволить этого вновь принятого работника?
 
orifДата: П`ятниця, 22.03.2013, 11:04 | Повідомлення # 4
Група: Видалені





tusia, мы писали: принять на время перевода ФИО. И когда главный из отпуска вышел, принятого уволили, а замещающего перевели обратно
 
maricabelДата: Субота, 03.01.2015, 18:58 | Повідомлення # 5
Група: Видалені





Доброго дня! ТЕРМІНОВО потрібна  ВАША допомога!!! 
В державній установі в грудні 2014р. прийняли працівника по строковому трудовому договору на час  декретного лікарняного , а потім відпустки по вагітності та пологах основного працівника (бухгалтер). Коли в основного працівника закінчиться лікарняний і він напише заяву на відпустку по доглягу за дитиною до 3-х років, установа оголосить конкурс на заміщення вакантної посади на час відсутності основного працівника, а в строковий трудовий договір внесуться зміни про строк дію договору. В той час, коли буде проходити конкурс (тобто місяць після оголошення конкурсу) та спецперевірка кандидата на посаду і далі буде працювати той самий працівник по строковому трудовому договорі. За умови, що він же успішно проходить конкурс та спецперевірку, тоді приймає присягу держ. службовця. 
В мене виникли наступні питання: 
1.Чи платиться премія та надбавка за високі досягнення в праці працівникові, який працює по строковому трудовому договору? 
2.  Як нарахувати ЄСВ  по цьому договору  і скільки  утримувати , якщо працівник інвалід 3 групи?
3.  Чи повинна платитися компенсація за невикористану відпустку  по закінченні договору ? 
4 . Чи це не  є порушенням 
Хто був в таких ситуаціях прошу відгукнутися!!! Щиро вдячна!
 
Форум » Казначейське обслуговування » Бухгалтерська служба » Бухгалтер в декреті (Про строковий трудовий договір)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: