П`ятниця, 26.04.2024, 10:01
Сайт 
Головна | Сверка расчетов - Форум | Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Natty  
Форум » Бухгалтерський облік » Разное (Пишите сюда, если не знаете, где создать тему) » Сверка расчетов (Сверка расчетов,акты сверки,сопроводительное письмо к акту..)
Сверка расчетов
WolfДата: Понеділок, 07.05.2012, 11:39 | Повідомлення # 1
Група: Видалені





Как правильно написать сопроводительное письмо к акту сверки?
Чем регламентируется?На какой документ сослаться о сроках предоставления подписанного акта сверки? А если не подписывают злостные дебиторы, то как быть?Поделитесь опытом пожалуйста!!!!
 
JaraДата: Понеділок, 22.10.2012, 09:42 | Повідомлення # 2
Група: Видалені





Акт звірки не є первинним документом у бухгалтерському обліку, що підтверджує заборгованість. Жоддним нормативним актом такий документ не передбачено. Зверніть увагу на наявність підписаних видаткових накаладних чи акту примання - предачі виконаних робіт (наданих послуг). Що стосується супровідного листа, напишіть його у довільній формі "Направляємо для підписання акт звірки взаємних розрахунків у двої екземплярах на 2 аркушах. Просимо підписати акт та повирнути один екземпляр у семиденний термін з дати його отримання. З повагою, Директор І.І. Іванов".
 
EVGENIYДата: Вівторок, 23.10.2012, 02:12 | Повідомлення # 3
Група: Видалені





Про затвердження Інструкції з інвентаризації матеріальних цінностей, розрахунків та інших статей балансу бюджетних установ

(назва в редакції наказу Державного
 казначейства України від 05.10.2005 р. N 184)

Наказ Головного управління Державного казначейства України
Міністерства фінансів України
від 30 жовтня 1998 року N 90
......
11.2. Усім дебіторам установи - кредитори повинні передати дані про їхню заборгованість, які пред'являються інвентаризаційній комісії для підтвердження реальної заборгованості. Дебітори зобов'язані протягом десяти днів з дня отримання документального підтвердження підтвердити заборгованість або заявити свої заперечення.

На рахунках розрахунків з дебіторами і кредиторами повинні залишатися тільки узгоджені суми. Якщо до кінця звітного періоду не вдалось усунути виниклі розбіжності або невстановлені розбіжності, то розрахунки з дебіторами і кредиторами показуються кожною зі сторін у своєму балансі в сумах, які виходять з їх бухгалтерських записів і визнані нею вірними.
 
Форум » Бухгалтерський облік » Разное (Пишите сюда, если не знаете, где создать тему) » Сверка расчетов (Сверка расчетов,акты сверки,сопроводительное письмо к акту..)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: