Середа, 08.05.2024, 11:23
Сайт 
Головна | Как выйти из ситуации ? - Форум | Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Казначейське обслуговування » Разное » Как выйти из ситуации ?
Как выйти из ситуации ?
innovakДата: Понеділок, 14.01.2013, 16:03 | Повідомлення # 1
Група: Видалені





Помогите советом! Как вы выходите из такой ситуации.
У нас поставщики не дают товар без оплаты, Казначейство не берет на фин обязательства без получения товара! Неразрывная цепь! делаем обман - по накладной на бумажках вроде и получили - а реально товар отдают только после оплаты.
Все вроде было гладко, но внезапно приехала проверка - а у нас нет в наличии товара, который поставлен на фин. обязательства, но еще не оплачен! Как бы в такой ситуации прикрыть свой тыл.
Можно бы оформить предоплату, но по закону о предоплате - таким образом можно покупать только ограниченный набор товаров и услуг! А с остальным что вы делаете? буду благодарна за любой совет.
 
mulberryДата: Понеділок, 14.01.2013, 17:16 | Повідомлення # 2
Група: Видалені





Передоплату заднім числом не оформите, бо ж річний звіт ви напевно вже здали. Там у ф.7 в останній колонці має стояти сума кредиторської заборгованості. Якщо вся заборгованість по накладних та актах (по фактах поставки товарів, виконання робіт), то вона має дорівнювати передостанній колонці. Якщо мала місце передоплата, то передостання колонка буде більшою на суму передоплати. Це стосовно звіту. Стосовно оформлення власне передоплати за договором. Існує чіткий повідомчий перелік ( затверджений внутрішніми нормативними документами), за які види товарів та послуг можна оформляти передоплату. Якщо часом ваш придбаний гіпотетично товар не входить до цього переліку, то договір ваш на поставку буде визнаний нікчемним. Моє бачення виходу з ситуації. Йдете до вашого постачальника та домовляєтесь полюбовно, щоб він вам надав товар згідно асортименту накладної, що він і зобов"язаний був зробити при виписці останньої і переконливо йому пояснити, що якщо ставатиме в позу, по програєте обидва, позаяк дії ваші незаконні. З кожної паскудної ситуації зрештою є вихід.
 
innovakДата: Понеділок, 14.01.2013, 20:52 | Повідомлення # 3
Група: Видалені





Да не хотят они давать товар наперед и все. Но и я бы без оплаты не дала!!!! Кто его знает - а вдруг вообще не оплатят!!! А никто не пользовался договором временного хранения, типа мы поставщику дали товар на временное хранение.
 
EVGENIYДата: Понеділок, 14.01.2013, 21:34 | Повідомлення # 4
Група: Видалені





innovak, Что значит без оплаты не даёт!?!? Он же подписал договор, там про предоплату речи быть не может оплата только после получения!!! Получается что он нарушил условия договора!! Так что пусть отдаёт товар, ну дайте ему в залог что нибудь, в конце концов вы его клиент возможно постоянный скажите что передёте к другому если не даст!
 
innovakДата: Понеділок, 14.01.2013, 22:45 | Повідомлення # 5
Група: Видалені





так такая ситуация у нас постояно!без оплаты не дают1 Неужели это только у нас такие поставщики ! недоверчивые7
 
НатДата: Понеділок, 25.02.2013, 15:59 | Повідомлення # 6
Група: Видалені





А у нас інша ситуація, в листопаді 2012 підписали договір і акти виконаних робіт з районними ЕМ - проведення капітального ремонту вуличної освітлювальної мережі, до кінця року казначейство ці кошти не перерахувало. З початку року кредиторську перереєстрували і в лютому пройшла проплата, і у відповідь ЕМ написали лист про те, що їм з нового року заборонили придбавати матеріали для здійснення ремонтів, тому купуйте мареріали і лише тоді будуть виконані роботи, Ми почали сперичатися, ЕМ повернули нам кошти на реєстраційний рахунок. А тепер що, шукати нового підрядника, давати листа на казначейство і переєстровувати зобовязання чи як???
 
alkДата: Вівторок, 26.02.2013, 01:06 | Повідомлення # 7
Група: Видалені





Цитата (innovak)
так такая ситуация у нас постояно!без оплаты не дают1 Неужели это только у нас такие поставщики ! недоверчивые7
Нам тоже никто ни чего без денег не дает, частники к нашемудоговору относятся наплевательски. Сидим, дрожим, не дай бог проверка. Для
своего успокоения мы сделали договор ответственного хранения с фирмой, которая
ждет от нас денег и не отдает товар, не знаю, как на это могут посмотреть
 проверяющие
 
rozkvitДата: Вівторок, 26.02.2013, 21:10 | Повідомлення # 8
Група: Видалені





Подскажите,полученные необоротные активы, не оприходованы на счета учета активов (не проводилась вторую запись), а их стоимость списана на фактические  расходы,  как  внести  исправления в учетные регистры относительно оприходования имущества?

Добавлено (26.02.2013, 19:10)
---------------------------------------------
EVGENIY, подскажите,полученные необоротные активы, не оприходованы на счета учета активов (не проводилась вторую запись), а их стоимость списана на фактические  расходы,  как  внести  исправления в учетные регистры относительно оприходования имущества?

 
userДата: Вівторок, 26.02.2013, 21:14 | Повідомлення # 9
Група: Видалені





Взагалі проведення були потрібні такі:
Дт 10 Кт 675 і Дт 80 Кт 401, (а вас Дт80  Кт675)
Оскільки на результат кошторису це не вплинуло то можна просто додати одне проведення Дт 10(11)  - Кт 401.
Правда виникне питання в річному звіті: чому збільшилися НМА при відсутності капітальних видатків? Думаю можна просто написати в пояснювальній що виправлено помилку. Необхідно написати бухдовідку і м/о 17.
 
rozkvitДата: Вівторок, 26.02.2013, 21:34 | Повідомлення # 10
Група: Видалені





user, ошибка возникла,потому что казначейство не проплачивало договора в декабре прошлого года,фактические расходы показали,а кассовых не было и поэтому запутались.
 
ШАХДата: Понеділок, 28.10.2013, 19:46 | Повідомлення # 11
Група: Видалені





Як повернути  забезпечення пропозиції конкурсних торгів із  казначейського рахунку?Платіжка вже занесена в Казначейство (Замовником).Скільки часу потрібно чекати Учаснику?На кого подавати позов до суду Замовника чи на Казначейство?
 
yaolegДата: Понеділок, 28.10.2013, 21:25 | Повідомлення # 12
Група: Видалені





ШАХ, позов на Замовника, але спочатку пишіть листи усім... а потім суд wink
 
Форум » Казначейське обслуговування » Разное » Как выйти из ситуации ?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: