Поиск
|
|
tinamar | Дата: Неділя, 24.03.2013, 22:08 | Повідомлення # 1 |
Група: Видалені
| Будь-яка моя спроба користування функцією Поиск закінчується одним результатом: не знайдено. Це тільки в мене так?
|
|
| |
mulberry | Дата: Неділя, 24.03.2013, 22:21 | Повідомлення # 2 |
| tinamar, у мене Поиск наче працює. Набираю Бланки суворої звітності-видає тему на форумі, Шукаю Знос, теж видає три теми
|
|
| |
tinamar | Дата: Неділя, 24.03.2013, 22:27 | Повідомлення # 3 |
| mulberry, а в мене ні, хоч словосполучення, хоч коротке слово
|
|
| |
mulberry | Дата: Неділя, 24.03.2013, 23:10 | Повідомлення # 4 |
| tinamar, Думаю, Євген з"явиться і все підрихтує . Я раніш і не звертала увагу на цю пімпочку, а вона іноді могла б допомогти
|
|
| |
tinamar | Дата: Неділя, 24.03.2013, 23:36 | Повідомлення # 5 |
| Цитата (mulberry) Я раніш і не звертала увагу на цю пімпочку, а вона іноді могла б допомогти [size=8][/size] [size=8]по назвах теми можна знайти інформацію, але як необхідно швиденько, ніколи не знаходжу, потрібно перечитувати заново всю тему, а Пошуком були б вибрані повідомлення конкретно по слову чи словосполученню...Цитата (mulberry) Думаю, Євген з"явиться і все підрихтує Буду на нього чекати
Повідомлення відредагував tinamar - Неділя, 24.03.2013, 23:38 |
|
| |
Natty | Дата: Неділя, 24.03.2013, 23:42 | Повідомлення # 6 |
| Ввела для теста в поиск слово "списання" - выдало кучу тем. Честно говоря, до Вашего вопроса я не использовала поиск. А что конкретно не можете найти? Может быть, его и нет?
|
|
| |
tinamar | Дата: Понеділок, 25.03.2013, 00:13 | Повідомлення # 7 |
| Natty, mulberry, спасибі запрацювало, як ввела "списання"! Але видає тільки теми, навіть якщо робити пошук за повідомленнями ( в розрізі повідомлень було б більше результатів: інколи учасники форуму пишуть не в тій темі, що потрібно, а отже ці повідомлення не попадуть у відбір) Цитата (Natty) А что конкретно не можете найти? Может быть, его и нет? Natty, шукала "саджанці"-начебто десь читала про їх облік, і "головна книга з меморіальними"-теж нічого не видало. В такому випадку потрібно додати в пошук фільтрацію "будь-яке слово" і буде відбір всіх слів і речення. - це для Євгенія.
|
|
| |
EVGENIY | Дата: Понеділок, 25.03.2013, 00:53 | Повідомлення # 8 |
| Я вже з'явився Если честно то и я этой функцией никогда не пользовался, я всегда искал через главную страницу, та на главной тоже есть поиск, а на форуме даже не обращал внимания Ну ща поковыряю админ панель может чего то можно добавить и расширить функции поиска для форума
|
|
| |