Головна книга бюджетних установ
|
|
EVGENIY | Дата: Четвер, 02.04.2015, 10:15 | Повідомлення # 31 |
Група: Видалені
| Цитата Зима ( ) А підкажіть, будьте ласкаві, де я можу взяти в екселі Мемориальні ордери з рахунками, які б були зв"язані з Головною книгою (розносиш М.Орд., а дані з мемориалок лягають автоматично в Головну книгу.) Я давно мріяв так зробити, але тут багато перепон! Кожна установа використовує свої госпоперації а уницікофаних операції не існує, тому зробити уніфіковано не має можливості, тому тут тільки кожен сам для себе повинен робити виходячі з того якими проведеннями він користіється!
П.С. Можливо і можна було б щось вигадати, але кожен рік чекаємо на введення нового плану рахунків, а це якось не стимулує щось вигадувати якщо знаєшь що скоро це не буде нікому потрібно
|
|
| |
Лютикэколог | Дата: Четвер, 02.04.2015, 10:48 | Повідомлення # 32 |
| EVGENIY. Наша организация департамент обладминистрации, главный распорядитель средств местного бюджета, а по гос бюджету распорядитель 3-го уровня. Содержание идет за счет гос. бюджета, это зарплата и все сопутствующие расходы, а вот основная деятельность за счет средств местного бюджета, по которой тоже утверждается смета (кошторис, а не план використання), заключаются договора на товары, работы и услуги, приходуются основные средства.
|
|
| |
оксанка9124 | Дата: Четвер, 02.04.2015, 22:18 | Повідомлення # 33 |
| Цитата Лютикэколог ( ) EVGENIY. Наша организация департамент обладминистрации, главный распорядитель средств местного бюджета, а по гос бюджету распорядитель 3-го уровня. Содержание идет за счет гос. бюджета, это зарплата и все сопутствующие расходы, а вот основная деятельность за счет средств местного бюджета, по которой тоже утверждается смета (кошторис, а не план використання), заключаются договора на товары, работы и услуги, приходуются основные средства. У нас навпаки основна діяльність йде за рахунок місцевого бюджету, інше за рахунок держ бюджету-виплата допомог. Стало птання як правильно заплвнювати головну книгу. Якщо я, наприклад, на основі головної роблю звітність до казни то логічно що треба вести і місцевий і державний....але я дивлюся, що мої попередники вели всі 1 книгу.
|
|
| |
Lena@ | Дата: П`ятниця, 03.04.2015, 09:46 | Повідомлення # 34 |
| EVGENIY, у нас казначайство требует три отдельных баланса .. по всем бюджетам .. местный, областной, государственный .. со всеми додатками и сопроводительными
|
|
| |
male4a | Дата: Понеділок, 20.04.2015, 12:07 | Повідомлення # 35 |
| доброго дня!!хто може поділитись прикладом заповнення головної книги...буду дуже вдячна дуже треба! Добавлено (20.04.2015, 12:07) --------------------------------------------- EVGENIY, доброго дня!!хто може поділитись прикладом заповнення головної книги...буду дуже вдячна дуже треба!
|
|
| |
Лина-23-72 | Дата: Середа, 22.04.2015, 18:33 | Повідомлення # 36 |
| Цитата tinamar ( ) якщо кредиторка була на кінець року, то і на облік повинні були поставити у 2014 Не обязательно. Цитата №2 ( ) Заключили договор на приобретение товаров в 2014 году, естественно была кредиторка на конец года, на приход поставили в январе 2015 года, как правильно отразить в главной книге? Если это предоплата,то в 2014 году 364 321 оплата в 2015 23.. 364 оприходовали товар
|
|
| |