ИраПетрова | Дата: Вівторок, 25.02.2014, 13:51 | Повідомлення # 1 |
Група: Видалені
| Добрый день! Я работаю в художественном лицеи и столкнулась с такой проблемой.При осмечевании остатка на начало года не определим какой код ставить я считаю что нужно ставить 205100 фінансування за рахунок залишків коштів на рахунках бюджетних установ на початок періоду, а казна считает что 602000 зміни обсягів бюджетних коштів и 602100 на початок періоду? почему объяснить не могут просто ссылаются наказ № 57 додаток 11 там написано фінансування(розписати за борговим зобовязанням), при этом выдают нам додоток 7 довідка про підтвердження надходжень на спеціально реєстраційні рахунки и заполняют строку залишок коштів, що склався на початок року, а вот код 600000 указывать не хотят. Есть еще один очень интересный момент Бюджетный кодекс Украины Ст 2 пункт 12-1 боргове зобов'язання - зобов'язання позичальника перед кредитором за кредитом (позикою), що виникло внаслідок випуску і розміщення боргових цінних паперів та/або укладання кредитних договорів. Я ведь бюджетное учреждение откуда у меня может взяться кредит и ценные бумаги? Помогите пожалуйста разобраться! Заранее всем спасибо!
Повідомлення відредагував ИраПетрова - Вівторок, 25.02.2014, 13:56 |
|
| |