Зміни до штатного розпису
|
|
kvitka_2 | Дата: Середа, 08.05.2013, 17:12 | Повідомлення # 1 |
Група: Видалені
| Підкажіть будь-ласка як робиться заміна однієї посади на іншу і хто повинен займатися відомостіми заміни - кадровик чи економіст? Зміни до штатного розпису можна вносити тільки після погодження відомості заміни чи змінений штатний подається одночасно із відомістю?
|
|
| |
Радистка_Кэт | Дата: Четвер, 09.05.2013, 22:57 | Повідомлення # 2 |
| А что такое "ведомости замены"?
|
|
| |
yaoleg | Дата: П`ятниця, 10.05.2013, 08:01 | Повідомлення # 3 |
| kvitka_2, Ось стаття "Штатний розпис: практика складання, внесення змін і застосування"
Радистка_Кэт, Якщо до штатного розпису вносяться зміни, то їх має бути затверджено в тому ж порядку, в якому затверджується власне штатний розпис. І лише після того, як вищим за рівнем органом буде затверджено зміни до штатного розпису, керівник установи видає наказ про внесення змін до штатного розпису, що має відображати обґрунтування внесення змін і містити їх формулювання. До наказу можна долучити складену в довільній формі Відомість замін, де зазначити, які посади виводяться зі штатного розпису, а які вводяться замість виведених, а також посадові оклади за цими посадами. При цьому штатний розпис, затверджений на початку навчального року, не перезатверджується. Кількість і періодичність змін штатного розпису протягом року нормативними документами не обмежуються.
Повідомлення відредагував yaoleg - П`ятниця, 10.05.2013, 17:14 |
|
| |
kvitka_2 | Дата: П`ятниця, 10.05.2013, 13:42 | Повідомлення # 4 |
| yaoleg, дякую Наскільки я зрозуміла економіст вносить зміни до штатного розпису лише після як керівник установи видає наказ про внесення змін до штатного розпису. Але як саме подається пропозиція про зміни у вищий за рівнем орган і хто їх подає?
|
|
| |
yaoleg | Дата: П`ятниця, 10.05.2013, 17:15 | Повідомлення # 5 |
| kvitka_2, ось стаття, дивіться може щось для себе знайдете.
Повідомлення відредагував yaoleg - П`ятниця, 10.05.2013, 17:19 |
|
| |
kvitka_2 | Дата: Субота, 11.05.2013, 23:24 | Повідомлення # 6 |
| yaoleg, дякую, мені було цікаво прочитати цю інформацію Якщо ще хтось поділиться практичним досвідом буду дуже вдячна
|
|
| |