Четвер, 28.03.2024, 18:12
Сайт 
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Оплата праці [80]
Роз'ясненя, листи щодо оплати праці!
Бухгатерський облік [50]
Роз'яснення з бухгалтерського обліку, листи, Накази і т.д.
Відрядження [4]
Казначейське обслуговування [36]
Застосування КЕКВ [7]
Застосування КЕКВ
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

01:30
Мережа для платіжних доручень оновлена від 06.01.2015


Змiни вiд 06.01.2015

- в оновлення внесено довiдники на 2015 рiк, наданi Мiнiстерством фiнансiв України згiдно "Формату та регламенту обмiну iнформацiєю мiж Мiнiстерством фiнансiв України та Державним казначейством України" вiд 29.06.2005 №490 (зi змiнами).

Для оновлення програмного забезпечення потрiбно скористатися пакетом оновлення
OnovPaym_2015.1_1251.rar + альтернативне посилання


+ Приклади заповнення поля «Призначення платежу» у платіжному дорученні
Категорія: Казначейське обслуговування | Переглядів: 11042 | Додав: yaoleg | Теги: Фіндокументи, MeregaM, набір платіжних документів | Рейтинг: 2.2/4
Всього коментарів: 59
58 Натали8230  
Подскажите пожалуйста, пропали все платежки выскакивает ошибка "Неможливо загрузити файл. Помилкова структура", а когда хочу создать платежку, то пишет что программа была повреждена, и нуждается в ремонте - "Table "D:\Merega.dbf" has become corrupted. The table will need to be repaired before using again." Пожалуйста помогите восстановить платежки.

59 fanman2069  
У нас похожее было, тогда нас выручил компьютерщик с казначейства нашего местного. Попробуйте установить новую программу, с нуля, и в неё перетянуть ваши файлы, соответственно что-то будет копироваться с "заменой".

55 Натали8230  
Здравствуйте. У меня вот такая вот проблема - взяла я обновление в казначействе, скопировала его на комп, загружаю PM.exe, и открывается окно что файл BUDGET.DBF, Вnp.DBF не найдено в папке NDI, когда же открывается мережа, то оказывается что она чистая, открывается только программа 2012 года. Извините если что не так написала, обновляю я эту программу первый раз и вот такая засада.

56 fanman2069  
Здравствуйте. Копировать PM.exe вы должны в папку с вашей Мережой, соответственно с заменой, также в папку NDI вы должны зайти и скопировать файлы из обновления в вашу рабочую папку, тоже с заменой.

54 Driada1604  
Допоможіть, будь ласка! Встановлюю програму з нуля, оскільки раніше садок був на балансі сільської ради, а тепер став самостійною організацією. Встановила програму, від 6.01.2015, з казначейства скопіювала fpo.dbf, поставила VFP, але всеодно пише, що постачальника не знайдено, можливо він встановлений некоректно. Що робити????

57 fanman2069  
Поищите на этом сайте файлик BDE, может его не поставили. Возможно модераторы вам подскажут ещё что-то более полезное, но смотрю пока они не сильно шевелятся помогать людям ответами.

53 Asic  
Добрий вечір!!!Виникла проблема при введені Кошторису на 2015рік...!!!При роздруковки кошторису по КФК 010116 місцевого бюджету заповнюються графи державного бюджету, що може бути????

52 darunok  
Підкажіть, будь ласка, як ввести лімітну довідку по сум за дорученням, щоб сума відкритих кредитів в Казні "підтягнулась" як фінансування (залишки коштів), а не надходження?

51 CGB  
не сохраняет довідки і кошторис, набираю потом захожу все пропадает!!!! что делать??

41 buhgg  
так как у меня не сохраняються юридические, хочу заново переустановить программу
но вот не знаю как проще сделать
какие файлы нужно перенести в новую установленную программу, чтобы данные со старой остались (тексты платежек, счета и т.п.)?

44 fanman2069  
Я делал так, конечно может подойти не всем, но у нас получалось. Сначала сделать резервную копию всей папки, скопируйте её куда-то на флэшку, пусть лежит, лишним не будет. Потом ставил новую прогу с нуля, и копировал с заменой все файлы с папки NDI старой мережи, в новую установленную, и также с основной папки все файлы с расширением .dbf, тоже с заменой, ещё надо скопировать файлик TT2Svr.INI - там хранится информация настроек вашего предприятия. Ну как-то так. Можно пробовать что угодно, половину мы узнали методом "тыка", главное делать резервную копию, чтобы можно было вернуться на точку отправления.

45 yaoleg  
1

37 Жаннна  
Допоможіть!!! Вчора встановила оновлення мережі все було гаразд, а сьогодні букви у платіжках помінялись на незрозумілі символи. Що робити?

34 Светлана  
Добрый день! скажите где взять файл Fpo.dbf не могу ввести кошторис просит КПОЛ?

36 fanman2069  
Файл Fpo.dbf вы копируете из старой мережи (с золотой монеткой на ярлычке которая), и вставляете прям в саму папку с вашей новой мережой и соглашаетесь на замены файла. Один нюанс, чтобы всё работало, надо для начала обновить старую мережу, чтобы вы подтягивали файл Fpo.dbf с обновленной структурой.

31 eskalatskaya  
Как сделать, чтобы писалось Тимчасовий кошторис?

32 Sneman  
Увы никак

30 mlu  
добрий день, підкажіть будь ласка.Після встановлення оновлення від 06.01.2015 р. при внесенні юридичних зобов`язань вони кудись зникають (переходжу до фінансових зобов`язань, а там пишиться що відсутні юридичні зобов`язання).

40 buhgg  
у меня такая же проблема, поэтому я пока не решилось, делаю в старой все, а потом обновления накладываю, а потом уже распечатываю

46 yaoleg  
0
не виконано оновлення за листопад 2014 smile

29 vegs  
появилося задвоєння в платіжках, нажимаю видалити одну з них, а воно взагалі все удаляє????????

26 Irinka-kartinka  
У меня после обновления все слова превратились в иероглифы.Подскажите,пожалуйста,что делать?

33 Sneman  
попробуйте повторно установить VFPOLEDBsetup

24 ОК  
ДЯКУЮ

22 ОК  
Підскажіть будьласка, чи обов'язково у призначенні платіжного доручення дотримуватися рекомендацій наведених у + Приклади заповнення поля «Призначення платежу» у платіжному дорученні.?!!! У нас вони несуттєво відрізняються. У казначействі відповіді не дають.

23 yaoleg  
0
Приклади створені на підставі наказів ДКСУ і ДФСУ smile

28 vika86  
скажите пожалуйста на основании каких приказов созданы эти примеры заполнения платежек? У меня казначейство очень просит.

49 yaoleg  
0

21 CGB  
Подскажите пожалуйста, пропали все довідки и вобще ничего не могу загрузить из "кошториси" читала ро то что надо подтягивать fpo из предыдуших версий, но полезла в старые копии программы там нигде тоже не загружаются довидки. раз выдало сообщение что не так что-то с драйвером ODBC dBase (недавно винду меняли). но остальные документы то работают, что делать!?

35 fanman2069  
Проверьте установлены ли у вас сопутствующие программы для работы: fox pro, msxml и.т.д. Если вы говорите, что у вас переустанавливалась винда, то возможно не хватает этих прог.

50 CGB  
fox pro установлен, что такое msxml? где взять?

16 svetik3202  
Щось у мене не те.... Чому не скачується? Постійна ошибка сети....  sad

20 yaoleg  
0
Спробуйте на іншому ПК, тому що посилання правильні і всі бажаючі можуть завантажити поновлення без проблем.
Можете спробувати завантажити оновлення напряму із сайта ДКСУ http://www.treasury.gov.ua/main/doccatalog/document?id=242057

15 ната2  
Подскажите : для местного бюджета  это обновление годится ?

19 yaoleg  
0
Оновлення для всіх клієнтів казначейства однакове smile

12 masya  
Что-то у меня не обнулился 2014, что я не так сделала?

13 Sneman  
Сами по себе обновления не обнуляют прошлогоднюю базу. Для того, чтобы почистить 14 год, нужно в "сервисе" выполнить "сохранить базу документов в архив" а потом "очистить базу документов".

14 masya  
Благодарю за подсказку

25 avraha  
Спасибо!!!

48 metodist  
Дякую, бо я уже не знав що й думати коли програма по запиту старі документи видає

11 fanman2069  
Здравствуйте. Может кому пригодится моё недавнее наблюдение. В общем не печатались у меня "Кошториси" и "Зміни до плану асигнувань" и.т.д. ошибка известная "Невозможно загрузить файл, неверная структура и так далее. Оказалось, что во всем виноват файл Fpo.dbf, который мы подтягивали со старой мережи с золотой копейкой на ярлыке. Суть заключается в том, что казна дает обновление как на старую мережу, так и на новую, так вот после каждого обновления старой мережи, необходимо подтягивать этот файлик заново и ложить его с заменой в коренную папку нашей новой мережи, и тогда всё отлично печатается.

9 EVGENIY  
0
yaoleg, А приклади заповнення призначення платежу звідки? Це ваше ГУ ДКСУ зробило? Чи ДКСУ?

10 yaoleg  
0
Так, це наше ГУДКСУ довело до відома усіх підпорядкованих управлінь щоб з 2015 року усі розпорядники та одержувачі бюджетних коштів впровадили під час створення платіжних доручень. Як нам пояснили це робиться для того щоб казначеї мали змогу за допомогою скриптів в АС "Є-Казна" аналізувати проплачені платіжні документи smile

4 бусик  
Заздалегідь вибачаюсь, можливо звертаюсь не за адресою, але у мене таке питання, чи не була б така ласка у програміста який увесь час "мучить" цю програму, розробити функцію для введення дати чи хоча б тільки суми надходжень(фінансування), а як би це ще було зв"язано якось з електроною передачею виписок з ДКСУ та головним розпорядником і прив"язувалось до цієї програми то вам би ціни не було yes

5 yaoleg  
0
Впроваджується система дистанційного обслуговування клієнтів казначейства через програмно-технічний комплекс «Клієнт казначейства – Казначейство».

З метою спрощення та оптимізації взаємодії розпорядників та одержувачів бюджетних коштів в процесі казначейського обслуговування  Державною казначейською службою України прийнято рішення про запровадження електронної форми обслуговування клієнтів з використанням надійних засобів електронного цифрового підпису та сучасних інтернет-технологій.
10 вересня поточного року за участі Голови Казначейства України Тетяни Слюз, заступника директора Департаменту інноваційних розробок Товариства з обмеженою відповідальністю «УНІТІ-БАРС» Євгена Москаленка та керівників самостійних структурних підрозділів Казначейства України відбулася презентація системи дистанційного обслуговування клієнтів казначейства через програмно-технічний комплекс «Клієнт казначейства – Казначейство».
Тетяна Слюз наголосила на важливості використання нового програмно-технічного комплексу. Адже розгортання системи віддаленого доступу клієнтів Казначейства України через програмно-технічний комплекс «Клієнт казначейства – Казначейство» пришвидшить проходження платежів, спростить обслуговування розпорядників бюджетних коштів, клієнти отримають можливість в режимі реального часу відстежувати стан рахунків, відкритих в територіальних органах Казначейства.
У кінцевому підсумку буде досягнуто значний економічний ефект завдяки суттєвій економії часу, зменшенню витрат бюджетних коштів.


10 вересня 2014

6 QWERTY  
Маємо надію, що це колись да БУДЕ cool

7 бусик  
А чому вона так довго впроваджується?

8 yaoleg  
0
Тому що, бюрократія. smile

17 buhg  
скажите пожалуйста более популярно как установить обновление, тк я не сильна в нем,всегда у Вас спрашиваю,что сначала делать, мне в казне дали  2 файла 1- VFPOLEDBS setup и оновл 2015,что зачем делать, очень прошу

18 yaoleg  
0
Бібліотеки Visual FoxPro встановлювати не потрібно повторно, встановіть лише оновлення на Фіндокументи(розархівувати файли у папку MeregaM) smile

27 buhg  
спасибо,пробую

38 buhg  
ОПЯТЬ Вас беспокою,вчера набрала платежки ,сегодня не могу зайти пропал ярлык ,захожу в мережу м пытаюсь запустить там ярлык,пишет -обьект РМ ехе ,на который ссылается ярлык перемещен,изменен и не работает ,что делать .срочно надо

39 yaoleg  
0
Пуск-Поиск-PM.EXE

42 buhg  
я пробовала и ничего не находит, у меня єто уже второй раз,что не так сделала ,подскажите пришлось заново устанавливать все оновлення

43 yaoleg  
0
Скоріш за все у Вас антивірус файл PM.DBF видаляє. Зайдіть в налаштування антивіруса і поставте у виключення папку MeregaM. А потім із останньго оновлення скопійте туди файл PM.EXE smile

47 buhg  
спасибо,скорее всего антивирус,я зашла в настройки ,а там исключений,есть только галочки на включить

1 eMelya  
0
А обновлять нужно по очереди, сначала 2014.8 потом 2015.1? Или в последнем обновлении уже все предыдущие обновления учтены?

2 vegs  
так спочатку 2014.8 потім 2015.1

3 eMelya  
0
Дякую.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту