П`ятниця, 29.03.2024, 09:47
Сайт 
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Оплата праці [80]
Роз'ясненя, листи щодо оплати праці!
Бухгатерський облік [50]
Роз'яснення з бухгалтерського обліку, листи, Накази і т.д.
Відрядження [4]
Казначейське обслуговування [36]
Застосування КЕКВ [7]
Застосування КЕКВ
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

13:43
Військовий збір будемо відображати в 1дф
Повідомлення про оприлюднення
проекту наказу Міністерства фінансів України

«Про затвердження форми Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) та Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку»  

 Державна фіскальна служба України повідомляє про розроблення Міністерством фінансів України проекту наказу „Про затвердження форми Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) та Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку” (далі – проект наказу).

 Проект наказу розроблено у зв’язку з набранням чинності Закону України від 04.07.2014 № 1588 „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо пасивних доходів” та Закону України від 31.07.2014 №1621-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо пасивних доходів».

 Проектом наказу затверджується форма Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ), Порядок його заповнення та подання податковими агентами до контролюючих органів.

 Зазначеним проектом нормативно-правового акта врегульовуються вимоги, визначені положеннями підпункту «б» пункту 176.2 статті 176 розділу IV Податкового кодексу України, якими передбачено подання податковими агентами у строки, встановлені цим Кодексом для податкового кварталу, податковий розрахунок суми доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, а також суми утриманого з них податку до контролюючого органу за місцем свого розташування. Такий розрахунок подається лише у разі нарахування сум зазначених доходів платнику податку податковим агентом протягом звітного періоду. Запровадження інших форм звітності з зазначених питань не допускається. У разі якщо відокремлений підрозділ юридичної особи не уповноважений нараховувати, утримувати і сплачувати (перераховувати) податок до бюджету, податковий розрахунок у вигляді окремого витягу за такий підрозділ подає юридична особа до контролюючого органу за своїм місцезнаходженням та надсилає копію такого розрахунку до контролюючого органу за місцезнаходженням такого відокремленого підрозділу в установленому порядку;

 Водночас проектом наказу передбачено визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства доходів і зборів України від 21.01.2014 № 49 «Про затвердження форми Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) та Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку», зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 05.02.2014 за № 228/25005.

http://sfs.gov.ua/diyalnist-/regulyatorna-politika-/regulyatorna-politika/2014-rik/63315.html
Переглядів: 6451 | Додав: EVGENIY | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 4
4 ппппп  
Подскажите как обновить программу 1-ДФ.

3 ponaroshk@  
блин, а я уже 1 ДФ отправила, что теперь? Уточненку придется делать?

1 Len21  
А когда это вступит в силу? В 3 квартале мы уже будем отражать военный сбор или нет? Подскажите как обновить программу 1-ДФ.

2 EVGENIY  
-1
Если не ошибаюсь то срок сдачи 1 дф 40 дней, и скорее всего что скоро вступит в силу и скоро обновят ОПЗ непереживайте!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту