Четвер, 25.04.2024, 20:58
Сайт 
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Оплата праці [80]
Роз'ясненя, листи щодо оплати праці!
Бухгатерський облік [50]
Роз'яснення з бухгалтерського обліку, листи, Накази і т.д.
Відрядження [4]
Казначейське обслуговування [36]
Застосування КЕКВ [7]
Застосування КЕКВ
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

02:13
МИНИСТЕРСТВО ДОХОДОВ И СБОРОВ ЛИКВИДИРОВАНО

Кабінет Міністрів України прийняв рішення ліквідувати Міністерство доходів і зборів і відновити діяльність Державної податкової служби та Державної митної служби. Відповідну постанову «Про реорганізацію Міністерства доходів і зборів» Уряд прийняв на засіданні 1 березня 2014 року.

У постанові Уряду визначено, що Державна податкова служба України є центральним органом виконавчої влади, який забезпечує реалізацію єдиної державної податкової політики, державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, державної політики у сфері боротьби з правопорушеннями при застосуванні податкового законодавства, а також законодавства з питань сплати єдиного внеску.

У свою чергу, Державна митна служба України є центральним органом виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики у сфері державної митної справи.

 Обидві ці служби спрямовуються і координуються Кабінетом Міністрів через Міністра фінансів.

 У документі зазначено, що Державна податкова служба та Державна митна служба є правонаступником прав та обов’язків ліквідованого Міністерства доходів і зборів України у відповідних сферах діяльності.

УРЯДОВИЙ ПОРТАЛ

Переглядів: 2794 | Додав: EVGENIY | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 6
5 753  
а можно глупый вопрос: а зачем все это?? и опять на наши бедные головки!!!!! то объединяют, то опять разъединяют!! точно ..делать нечего! вы правы это сейчас полетит все, опять новые названия, коды, номера счетов, в разгар платы налогов, получения зарплат!!!сдачи отчетов, кстати о пенсионном, хотят вернуть все в ПФ

4 yaoleg  
http://www.rbc.ua/ukr....4212700

Цитата
Крім того, зміна всіх бюджетних рахунків, яке відбудеться у разі ліквідації, призведе до помилок при перерахуванні податкових платежів і, як наслідок, штрафних фінансових санкцій. Останні ж в умовах економічної кризи можуть стати фінансовим тягарем, не сумісним з наступною ефективною діяльністю платників податків.

З такими ж проблемами, впевнені члени Громадської ради Міндоходів, зіткнуться та платники єдиного соціального внеску, функції з адміністрування якого плануються повернути Пенсійному фонду.

6 EVGENIY  
weep

1 tinamar  
Якби від зміни назви було покращення....

2 EVGENIY  
Для нас бухгалтеров, хорошо то что ЕСВ в ПФУ не передают назад, а следовательно бесплатными ключами будем пользоваться и дальше, я считаю это плюс в нашу сторону  console

3 kasper232  
они наверное еще до ЕСВ не добрались

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту