Четвер, 25.04.2024, 00:15
Сайт 
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Оплата праці [80]
Роз'ясненя, листи щодо оплати праці!
Бухгатерський облік [50]
Роз'яснення з бухгалтерського обліку, листи, Накази і т.д.
Відрядження [4]
Казначейське обслуговування [36]
Застосування КЕКВ [7]
Застосування КЕКВ
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

15:00
08.10.2013 набрав чинності наказ Мінфіну 19.08.2013 № 768
МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ
НАКАЗ
19.08.2013 № 768


Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
16 вересня 2013 р. за № 1594/24126


Про затвердження Порядку обміну електронними файлами на змінних носіях через пункт роботи зі змінними носіями в процесі казначейського обслуговування розпорядників, одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів у Державній казначейській службі України


 Відповідно до підпункту 64 пункту 4 Положення про Міністерство фінансів України, затвердженого Указом Президента України від 8 квітня 2011 року № 446, та з метою дотримання вимог до захисту інформації, підвищення рівня захисту інформаційних ресурсів в інформаційно-телекомунікаційній системі Державної казначейської служби України, посилення політики безпеки від уражень програмами (вірусами), що наносять шкоду інформаційно- телекомунікаційній системі, а також для оптимізації обміну електронними документами на змінних носіях між розпорядниками, одержувачами бюджетних коштів та іншими клієнтами, що перебувають на казначейському обслуговуванні в апараті Державної казначейської служби України, НАКАЗУЮ: 


1. Затвердити Порядок обміну електронними файлами на змінних носіях через пункт роботи зі змінними носіями в процесі казначейського обслуговування розпорядників, одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів у Державній казначейській службі України, що додається.


2. Інформаційно-аналітичному департаменту Міністерства фінансів України (Дубовенко В.В.) та Департаменту інформаційних технологій, корпоративної телекомунікації та захисту інформації Державної казначейської служби України (Шевчук В.М.) в установленому порядку забезпечити:


подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України;


оприлюднення цього наказу.


3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.


4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра фінансів України - керівника апарату Шевченка Ю.І. та Голову Державної казначейської служби України Харченка С.І.


Міністр Ю. Колобов


ПОГОДЖЕНО:

Голова Державної казначейської

служби України С.І. Харченко


Текст наказу із Порядком обміну електронними файлами на змінних носіях через пункт роботи зі змінними носіями в процесі казначейського обслуговування розпорядників, одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів у Державній казначейській службі України
Категорія: Казначейське обслуговування | Переглядів: 3344 | Додав: yaoleg | Теги: електронні документи, обмін електронними документами | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 5
5 Alex_Il  
судя из приказа, это пока-что наверное касается только аппарата казначейства:    "...       також для оптимізації обміну електронними документами на змінних носіях між розпорядниками, одержувачами бюджетних коштів та іншими клієнтами, що перебувають на казначейському обслуговуванні в апараті Державної казначейської служби України, НАКАЗУЮ: .... "

4 QWERTY6702  
Интересно пункт обмена информации(Носії надаються до пункту обміну інформацією, де проходять обов’язкову перевірку на можливість існування програм (вірусів)), кто этим будет заниматься????? Компьютерщики или сами клиенты???? Кто что знает, расскажите. Это будет в областных управления или еще в районах???

1 Ikar  
очень интересно....а как то что в казначействе к этому не готовы

2 yaoleg  
у нас в понеділок обіцяють впровадити  wink

3 Ikar  
откуда  Вы? у нас В ЗП области пока что даже не доводили этот наказ

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту