Четвер, 25.04.2024, 09:01
Сайт 
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Оплата праці [80]
Роз'ясненя, листи щодо оплати праці!
Бухгатерський облік [50]
Роз'яснення з бухгалтерського обліку, листи, Накази і т.д.
Відрядження [4]
Казначейське обслуговування [36]
Застосування КЕКВ [7]
Застосування КЕКВ
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

20:10
Президент України підписав закони, які покладають функції адміністрування єдиного соціального внеску на Міністерство доходів і зборів

На Всеукраїнському форумі працівників Міністерства доходів і зборів України, Міністр Олександр Клименко наголосив, що: - «У цілому із створенням Міністерства ми маємо реальні законодавчі важелі для підвищення ефективності адміністрування податків і митних платежів».

Отже, одним із першочергових кроків на шляху до досягнення поставленої мети було підписання законів № 2833 – 2835, які створюють передумови для ефективної реалізації податкової та митної політики у державі.

Відтак, закон № 2833 визначає законодавчі умови функціонування єдиної загальної системи адміністрування податків у супроводі уповноваженого центрального органу виконавчої влади – Міністерства доходів і зборів.

Стосовно документу № 2835, то він вносить зміни до 118 законодавчих актів, якими так чи інакше регулюється участь у правовідносинах органів державної податкової та митної служб. Також цей закон передбачає, що функції адміністрування єдиного соціального внеску відтепер покладаються на Міністерство доходів і зборів.

Фахівці Міндоходів підкреслюють, що після підписання відповідних законопроектів Президентом України, відомство нарешті отримало повноцінну правову базу для своєї діяльності, що підвищить ефективність роботи внаслідок зникнення правових суперечностей. При цьому не передбачається збільшення фіскального навантаження на платників податків або зміни до чинних на сьогодні інститутів податкового та митного адміністрування.

Президент України підписав закони, які покладають функції адміністрування єдиного соціального внеску на Міністерство доходів і зборів
Категорія: Оплата праці | Переглядів: 1954 | Додав: kasper232 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 8
8 Интересующаяся  

7 psi-x  
а перечислять деньги теперь тоже не в пенсионный а в налоговую? Значит пенсионный будет недополучать и пенсии уменьшатся?

6 Вася  
цю країну не перемогти)

2 eMelya  
Как вот это называется, в сезон отпусков что-то менять. К концу лета настрочат новые формы отчетности и не успеешь отдохнуть как задавят нововведениями.

4 EVGENIY  
Скорее всего формі менять не будут (обічно их переутверждают точно такими же  вместо слов ПФУ будет ДПИ в тексте), просто сдавать будем не в ПФУ а в налоговую, что кстати хорошо возможно ключи налоговой будут теперь работать и при сдаче персонификации  smile

5 eMelya  
Так ходят слухи, что 1ДФ и персонификацию будут объединять в один отчет, что может привести к изменениям.

1 nechivan  
А ручка (на фото) точно президенсткая? smile

3 kasper232  
незнаю!))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту