Четвер, 28.03.2024, 15:15
Сайт 
Головна | виготовлення проекту на реконструкцію котльні - Форум | Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Natty  
Форум » Казначейське обслуговування » Складання та виконання кошторису » виготовлення проекту на реконструкцію котльні
виготовлення проекту на реконструкцію котльні
малышДата: П`ятниця, 04.07.2014, 01:49 | Повідомлення # 1
Група: Видалені





Допоможіть будь-ласка  вирішити  проблему. Ситуація наступна:
місцевим бюджетом виділено кошти ( 52тис. грн.)на  виготовлення  Робочого проетку " Реконструкція котельні....." на КФК 150101 " бюджет розвитку " (спецфонд ) КЕКВ 3142. При реєстрації зобов"язань по договору  казначейство відмовило  пояснюючи, що буде нецльове використання коштів тому що   це КЕКВ 2240 по загальному фонду. Варіан вирішеня питання - перекинути сесією місцевого бюджету виділені кошти на потрібний КЕКВ, але  ми можемо перекинути лише 40 тис. Питання : ЧОМУ ? і Чи існують інші варіанти виходу з цієї ситуації ?
Зазалегідь вдячна  за варанти  та відгуки.
 
AnimoneДата: П`ятниця, 04.07.2014, 10:16 | Повідомлення # 2
Група: Видалені





Пунктом 3.1.4.2. Приказа № 333 прямо определено, что к расходам по коду 3142 относится

6) виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію (у тому числі з елементами реставрації) будівель, споруд і об'єктів та виконання супровідних робіт, які відповідно до державних будівельних норм є складовою частиною загальної вартості зазначених робіт;

Возможно в договоре, заключенном вами на выполнение данных работ, имеются какие-то неточности, в связи с чем ГКУ рассмотрело нецеловое использование. Как вариант, переоформите договор.
 
малышДата: П`ятниця, 04.07.2014, 13:24 | Повідомлення # 3
Група: Видалені





Казначейство відмовляє в реєстрації зобов"язань тому що виготовлення проекту є окремим етапом  ( тобто це просто надання послуг-2240), а не частина реконструкції. тоюто не є частиною загальної вартості зазначених робіт. Якби це виготовлення  проекту було прописано в кошторисі  виконання робіт по реконструкції тоді це КЕКВ 3142. Ось таке пояснення дало казначейство. Разом з тим  цей проект є частиною планового використанняя коштів для реконсрукції. більш детально ситуація наступна:
Розпорядник коштів нижчого рівня звернувся письмого до райдержадміністрації та районної ради  про необхідність проведення реконструкції котелень ( приблизна сума  1 млн. грн) та виділення коштів для виготовлення  проектної документації . Так як  потрібних коштів наразі немає, Сесією було виділено лише сума  57 тис. грн. , якої вистачить тільки для  виготовлення  проекту.  Пояснення - Ви почність  з виготовлення проекту , а далі можливо ми знайдемо ще кошти і дамо на   проведення робіт по реконструкції.  Ось і сталося так, що кошти цільового призначені для реконструкції потрапили на 3142 , а використати ми їх не можемо тому, що для проведення робіт не вистачить , а окремо виготовлення  проекту повинно  проходити по 2240.
Крім того , якщо звернутися  знову до РДА та Райради з листом в якому пояснити те що сталося і попросити перекинути кошти на загальний фонд 2240 ми отримаємо з тієї суми лише 40 тис. , якими знову не зможемо скористатися тому , що їх не вистачить навіть на проект.
 Допоможіть  розібратися як вийти з ситуації . Опалювальний сезон не за горами.
 
AnimoneДата: Субота, 05.07.2014, 00:04 | Повідомлення # 4
Група: Видалені





малыш, вы не поняли.

Пунктом 3.1.4.2. Приказа № 333 прямо определено, что к расходам по коду 3142 относится

6) виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію (у тому числі з елементами реставрації) будівель, споруд і об'єктів та виконання супровідних робіт, які відповідно до державних будівельних норм є складовою частиною загальної вартості зазначених робіт; 

С 01.01.14 г. действуют не ДБНы, а национальные стандарты (ДСТУ). Но, думаю, это погоды не меняет, поскольку согласно ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 "Правила определения стоимости строительства"

Перечень видов сметной документации не изменился:

локальные сметы
локальные сметные расчеты
объектные сметы
объектные сметные расчеты
сметные расчеты
сводные сметные расчеты стоимости объектов строительства
сводка затрат
ведомость сметной стоимости объектов строительства, которые входят в пусковые комплексы
ведомость сметной стоимости строительства объектов и работ по охране окружающей среды
ведомость ресурсов к соответствующим сметам и сметным расчетам

А состав сметной документации определяет стадия проектирования.

На стадии Проект - локальные сметные расчеты предусмотрено разрабатывать лишь в отдельных случаях (неосновные строительные работы, детализация), а в случае использования объектов-аналогов - их выбор, приведения их стоимостных показателей до текущего уровня должен обеспечивать определение стоимости с достаточной точностью.

Инвесторская сметная документация, разработанная на стадии Проект и утвержденная в составе проектной документации, должна достоверно определять сметную стоимость всех объектов строительства, которые входят в состав комплекса (строения), который позволит реализовать решения, предусмотренные в проектной документации

На стадии РП (рабочий проект)- локальные сметные расчеты не разрабатываются, а стоимость видов работ и затраты определяются на основе первичного сметного документа - локальной сметы

На стадии РД (рабочая документация) - могут уточняться только отдельные локальные и объектные сметы (на виды работ, объемы по которым не были окончательно определены на стадии Проект)


Повідомлення відредагував Animone - Субота, 05.07.2014, 00:05
 
Форум » Казначейське обслуговування » Складання та виконання кошторису » виготовлення проекту на реконструкцію котльні
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: