Четвер, 28.03.2024, 13:39
Сайт 
Головна | Оплата свидетельства гос.регистрации стандартн.препаратов - Форум | Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: GalinaT, Natty  
Форум » Казначейське обслуговування » Застосування КЕКВ » Оплата свидетельства гос.регистрации стандартн.препаратов (Оплата свидетельства гос.регистрации стандартн.препаратов)
Оплата свидетельства гос.регистрации стандартн.препаратов
ВилкаДата: Вівторок, 18.06.2013, 17:03 | Повідомлення # 1
Група: Видалені





Добрый день, по ав.отчету человек(начальник отдела) заплатил за сертификат на право производства стандартных сывороток. Я поставила для казны КЭКВ 2800, казначейство спорит,что нужно ставить КЭКВ 2240. Я посчитала, что это ближе к лицензии,чем к услугам. Помогите,пожалуйста. Инструкция написана очень кратко.не можем отдать человеку деньги, а они не малые
 
economist102Дата: Вівторок, 18.06.2013, 22:20 | Повідомлення # 2
Група: Видалені





Вилка,  Я все ж таки більше погоджуюсь з казначейством. 
Сертифіка́ція  — діяльність уповноважених органів з підтвердження відповідності товару (роботипослуги) обов'язковим вимогам стандарту і видачі документа відповідності.  (Знайшов у Вікіпедії).
КЕКВ 2240 ...9) оплата послуг з повірки та експертизи засобів обліку (приладів, лічильників, медичного обладнання тощо) та послуг з експертизи зразків продукції;...
Тобто певна установа провела експетризу вашої сиворотки і видала сертифікат на право її виготовлення.
 
ВилкаДата: Середа, 19.06.2013, 10:55 | Повідомлення # 3
Група: Видалені





Я не согласна.И вот почему.Государственная регистрация-это не экспертиза. Это сертификат на право производства.Т.е.по моему мнению-это родня лицензии. А экспертизу я, конечно, приводила бы (и провожу периодически!) по 2240.

Повідомлення відредагував Вилка - Середа, 19.06.2013, 10:55
 
economist102Дата: Середа, 19.06.2013, 12:35 | Повідомлення # 4
Група: Видалені





Я також з вами не згідний ;). Ліцензія - це документ державного зразка, що засвідчує право ліцензіата на провадження зазначеного в ньому виду господарської діяльності протягом визначеного
строку за умови виконання ліцензійних умов. Тобто якщо ви є виробником лікарських засобів, то ліцензія дозволяє виробляти їх взагалі. А на кожен вид товару ви отримуєте окремий сертифікат на право його виготовлення. Цей сертифікат засвідчує, що цей товар відповідає всім вимогам ДСТУ, ТУ тощо. І ще раз повторююсь: певний орган досліджує ваш товар на предмет відповідність різноманітним стандартам і видає вам СЕРТИФІКАТ на право його виготовлення (інше питання, якщо ви отримали сертифікат без експертизи продукції - це вже на совісті даного органу B)). 
Раджу вам звернутись в казначейство за роз'ясненнями (якщо ви з ними не погоджуєтесь). Нехай аргументують свою відмову.
 
Форум » Казначейське обслуговування » Застосування КЕКВ » Оплата свидетельства гос.регистрации стандартн.препаратов (Оплата свидетельства гос.регистрации стандартн.препаратов)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: