Меню вимога на видачу продуктів - Форум

Сайт для бюджетных учреждений Украины

Главная

Воскресенье, 04.12.2016, 21:26
|
RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 1 из 11
Модератор форума: Natty 
Форум » Галузеві напрямки » Освіта » Меню вимога на видачу продуктів
Меню вимога на видачу продуктів
dea24dlДата: Пятница, 03.10.2014, 11:00 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 13
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Як правельно вести меню вимогу, як виводить ціну та суму по продуктам, та чи менюшка повина співпадати з оборотною відомістю?
Якщо хтось має меню вимогу в EXEL вигляді скиньте будь ласка?


Сообщение отредактировал dea24dl - Пятница, 03.10.2014, 11:03
 
AnimoneДата: Пятница, 03.10.2014, 15:06 | Сообщение # 2
Генерал-лейтенант
Группа: Друзья
Сообщений: 704
Награды: 16
Репутация: 53
Статус: Offline
Цитата dea24dl ()
Як правельно вести меню вимогу


dea24dl, на многих предприятиях с этой целью давно использую программные обеспечения, поскольку основой составления меню являются калькуляционные карточки блюд или же справочники, в которых определены нормы расхода/закладки продуктов питания на 1 порцию и выход блюда, а также их каллораж. Обычно составлением меню занимается медсестра по диетпитанию или же шеф-повар/повар. В двух словах объяснить порядок заполнения меню-требования слишком проблематично. К тому же формы таких меню на практике слишком разнятся.

Цитата dea24dl ()
чи менюшка повина співпадати з оборотною відомістю?


Конечно. Согласно п.20 Положения № 947

Цитата
20. Аналітичний облік продуктів харчування у бухгалтерській службі установи ведеться за найменуваннями, кількістю, вартістю та матеріально відповідальними особами в оборотних відомостях. Записи в оборотні відомості вносяться на підставі даних накопичувальних відомостей з надходження та витрачання продуктів харчування. В оборотних відомостях щомісяця підраховуються обороти і визначаються залишки на початок місяця.


ё-моё!
 
tinamarДата: Суббота, 04.10.2014, 01:38 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Группа: Друзья
Сообщений: 371
Награды: 2
Репутация: 5
Статус: Offline
Цитата dea24dl ()
Якщо хтось має меню вимогу в EXEL вигляді скиньте будь ласка?
Прикрепления: 3179735.xls(25Kb) · -____3-4.xls(28Kb)
 
dea24dlДата: Понедельник, 06.10.2014, 10:12 | Сообщение # 4
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 13
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Animone Дякую за відповідь. Коли я прийшла на роботу мені попередній бухгалтер розповів, що в  оборотній відомісті повина виводитися середня сума (зал на початок сума +надходження сума / зал на поч кіл-сть+ надходж кіл-сть), я так і виводила, а меню рахувалось по цінам з накладних, як мені тепер виправить мої помилки?

Добавлено (06.10.2014, 09:12)
---------------------------------------------

Цитата tinamar ()
Прикрепления: 3179735.xls(25Kb) · -____3-4.xls(28Kb)
Дякую
 
eMelyaДата: Понедельник, 06.10.2014, 10:33 | Сообщение # 5
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 1105
Награды: 23
Репутация: 58
Статус: Offline
dea24dl, на меню не звертайте увагу. Повинна бути Вимога за якою видають продукти зі складу. В ній вказується кількість виданних продуктів без зазаначення ціни та вартості. Кількість виданих продуктів повинна співпадати зі зведеною відомістю (оборотною). В зведеній відомості Ви ведети кількісний облік та розраховуєте середню ціну і за нею суму, як Ви і робили. У меню-розкладці йде кількість по нетто з картки-розкладки, вирахувати Ви можете вартість продукту та блюда, але для оборотки ці дані не підходять, тому що вказані дані можуть бути менші ніж брутто списано зі складу.
 
eMelyaДата: Понедельник, 06.10.2014, 10:47 | Сообщение # 6
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 1105
Награды: 23
Репутация: 58
Статус: Offline
Відомості з програми, тому формули в них не закладені.
Прикрепления: 9238181.xls(42Kb) · 1312798.doc(38Kb) · 4823233.doc(54Kb) · 3337258.xls(64Kb)
 
dea24dlДата: Понедельник, 06.10.2014, 11:04 | Сообщение # 7
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 13
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Цитата eMelya ()
Прикрепления: 9238181.xls(42Kb) · 1312798.doc(38Kb) · 4823233.doc(54Kb) · 3337258.xls(64Kb)
Дякую
 
oksana9837Дата: Среда, 04.03.2015, 15:53 | Сообщение # 8
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Цитата eMelya ()
Прикрепления: 9238181.xls(42Kb) · 1312798.doc(38Kb) · 4823233.doc(54Kb) · 3337258.xls(64Kb)
Не використовуйте для харчування в ДНЗ спред та масло рослинне, а тільки масло вешкове.
 
eMelyaДата: Среда, 04.03.2015, 18:34 | Сообщение # 9
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 1105
Награды: 23
Репутация: 58
Статус: Offline
oksana9837, я не дієтсестра, я програміст, я пишу программу, а вони закуповують продукти і готують блюда. Якщо в картці-розкладки закладено масло рослинне програма ніяк не видасть масло вершкове у вимозі для приготування. На дієтах я не розуміюся, але побажання передам smile

Сообщение отредактировал eMelya - Среда, 04.03.2015, 18:35
 
Форум » Галузеві напрямки » Освіта » Меню вимога на видачу продуктів
Страница 1 из 11
Поиск:

Copyright MyCorp © 2016 | |