АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14 - Страница 9 - Форум

Сайт для бюджетных учреждений Украины

Главная

Воскресенье, 04.12.2016, 11:11
|
RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 9 из 9«12789
Модератор форума: Natty, yaoleg, eMelya, AlexStyx 
Форум » Автоматизацiя облiку бюджетних установ » Бесплатные программы » АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14 (Безкоштовна програма на основі ІПК Місцевий бюджет)
АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14
AlexStyxДата: Среда, 20.08.2014, 12:39 | Сообщение # 1
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
АРМ «Бюджетна установа» - безкоштовна програма на основі бібліотек ІПК «Місцевий бюджет» з обмеженням використання для бюджетних установ та розпорядників коштів місцевого бюджету.

Основні функціональні можливості
-         Ведення планових показників бюджетної установи,річних помісячних
-         Формування звітності на основі планових показників, кошторисів, планів асигнувань, планів спеціального фонду
-         Ведення змін до планових показників ,довідки про зміни до кошторису, довідка про зміни до плану асигнувань
-         Підсистем аформування платіжних документів, формування юридичних,фінансових зобов’язань та платіжних доручень
-         Аналізита звіти на основі даних юридичних,фінансових, платіжних документів : Зареєстровані бюджетні зобов'язання, зареєстровані фінансові зобов'язання,проведені платежі(аналіз ознак ВИКОНАНО/НЕ ВИКОНАНО та дати виконання платіжних доручень), звіт про залишки юридичних зобов'язань, звіт про залишки фінансових зобов'язань, аналіз залишків асигнувань по зобов’язаннях, звіт залишки асигнувань по зобов'язаннях
-          Аналіз та звіт виконання видатків на основіаналізу виконання платіжних доручень(аналіз ознак ВИКОНАНО/НЕ ВИКОНАНО та дати виконання платіжних доручень).
-         Формування звітності за формами 2-м,4-1м,4-2м,4-3м,7м на основі виконаних платіжних документів.
-         Підтримка всіх форматів обміну з Державною казначейською службою та сумісність з системою АС "Є-Казна".

Основні технічні можливості
-         Можливість імпорту бази  юридичних,фінансових зобов’язаньта платіжних доручень з програми Мережа.
-         Можливість одночасної роботи по локальній мережі
-         Сучасна програмна платформа, сумісність з двома операційними системами Windows всіх версій(32,64) та Linux(за наявності Java)
-         Автоматичне оновлення через мережу Інтернет

СКАЧУВАТИ ТУТ -> http://ipkmb.org.ua/files/distrib/setup_arm.exe
ПОНОВЛЕННЯ ДО ВЕРСІЇ 1.14 від 26.03.2015 року -> http://ipkmb.org.ua/files/ponov/update_arm_1_14.exe

















Підтримка по питанням через цей форум, пробуемо тестуємо, документації ще немає.

Для початку роботи необхідно пройтись по Довідниках, та черезі Інструменти перенести базу Мережі М
 
ДімонДата: Четверг, 26.02.2015, 10:55 | Сообщение # 241
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 41
Награды: 2
Репутация: 0
Статус: Offline
AlexStyx, зрозумів, дякую.
 
AlexStyxДата: Четверг, 26.02.2015, 11:03 | Сообщение # 242
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Перевірьте довідник рахунків, імпорт йде по рахункам, якщо у довіднику рахунків намає тоі не буде імпортувати
 
gssppvvДата: Четверг, 26.02.2015, 11:36 | Сообщение # 243
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 11
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Довідник рахунків заповнений.

Сообщение отредактировал gssppvv - Четверг, 26.02.2015, 11:41
 
AlexStyxДата: Четверг, 26.02.2015, 11:44 | Сообщение # 244
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
При встановлені ІПК Ви правильно обрали бюджет, довідник бюджет який код бюджету 11 зн.
 
gssppvvДата: Четверг, 26.02.2015, 11:54 | Сообщение # 245
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 11
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Дякую за допомогу. Знайшов причину. Бухгалтер в довіднику рахунків в назву рахунку не писав сам рахунок, просто в полі КТКВКМБ вибирав потрібний код і він автоматично проставлявся в поле Назва рахунку.
Ще раз дякую.
 
VolchicaДата: Вторник, 03.03.2015, 15:34 | Сообщение # 246
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Доброго дня,прошу допомоги-ніяк не  можу  ввести в програму АРМ «Бюджетна установа» розпис видатків бюджету  по установах , не бачить КФК ,де я допустила  помилку?
 
AlexStyxДата: Вторник, 03.03.2015, 15:38 | Сообщение # 247
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Довідник установа - Редагуати - Кнопка КТКВК , додайте необхідні коди
 
VolchicaДата: Вторник, 03.03.2015, 16:23 | Сообщение # 248
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Добре,але куди додати необхідні коди? uhm
 
AlexStyxДата: Вторник, 03.03.2015, 16:44 | Сообщение # 249
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Довідник установа - Редагуати - Кнопка КТКВК , Додати

і з списку додайте 010116,100203, які вам необхідні
 
VolchicaДата: Вторник, 03.03.2015, 16:56 | Сообщение # 250
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Дякую,розібралася,просто програма була не оновлена і не висвічувались КФК.
Ще раз дякую..будемо  співпрацювати...
 
gssppvvДата: Вторник, 10.03.2015, 16:57 | Сообщение # 251
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 11
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Доброго дня. Робимо довідки про зміни до плану асигнувань. Якщо в довідці одне КФК, то казначейство затягує, а коли більше 1, то не затягує. Підкажіть будь-ласка в чому може бути причина? Дякую.
 
AlexStyxДата: Вторник, 10.03.2015, 17:35 | Сообщение # 252
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Не зустрічав,
подібного,  структура файлу одна і та сама, що одне КФК що два,  DBF
файл однаковий, тільки кількість записів різна, ну взагалі рекомендуємо одне
КФК одна довідка, тому що коли ви будете друкувати річні довідки кошторисні у
вас всі вони будуть під одним номером.

Якщо хтось ще звернеться з такою проблемою, тоді можливо, заблокуємо і зробимо
щоб можна було обрати тільки одне КФК.

Може хтось з користувачів поділиться зустрічались з такою проблемою ?
 
gssppvvДата: Вторник, 10.03.2015, 17:39 | Сообщение # 253
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 11
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
А яка має бути назва файлу?
 
AlexStyxДата: Вторник, 10.03.2015, 17:41 | Сообщение # 254
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
ZMINV_15.DBF - зміни до зведеного кошторису та плану асигнувань
ZMINV_15_XXXXX.DBF - зміни до індивідуального кошторису та плану асигнувань, де ХХХХХ код за мережею 5 знаків
 
gssppvvДата: Среда, 11.03.2015, 09:30 | Сообщение # 255
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 11
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Дякую.

Добавлено (10.03.2015, 17:10)
---------------------------------------------
А для чого казначейство нам каже змінювати назву файлу зміни до індивідуального кошторису та плану асигнувань. Витирати 15 і замість _ ставити крапку.

Добавлено (11.03.2015, 08:30)
---------------------------------------------
Чим відрізняються файли ZMINV_15.DBF і ZMINV_15_XXXXX.DBF крім назви?

 
AlexStyxДата: Среда, 11.03.2015, 10:59 | Сообщение # 256
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
По-перше, дійсно, з березня в казначействі, при затягувані довідок про зміни, перевіряє кількість КФК по одному номеру по довідці, тепер не можна під одним номером довідки, більше одного КФК.

хоча ще в лютому, тягнулися два або більше КФК

ZMINV_15.DBF - може містити быльше чим одну установу код KPOL, тобто зведення
ZMINV_15_XXXXX.DBF - тільки одну установу код KPOL, індивідуальний

Якщо у вас установа нижчого рівня, файли однакові.
 
AlexStyxДата: Четверг, 19.03.2015, 16:17 | Сообщение # 257
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
ВИЙШЛО ПОНОВЛЕННЯ ДО ВЕРСІЇ 1.13 від 19.03.2015 року -> http://ipkmb.org.ua/files/ponov/update_arm_1_13.exe

Або через автопоновлення у програмі
 
Marishka7061Дата: Четверг, 26.03.2015, 17:24 | Сообщение # 258
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
доброго дня. підкажіть будь ласка налаштування сервера для роботи по мережі якщо на компьютері вже велась база і треба підключити іншого користувача.
дякую pray
 
AlexStyxДата: Четверг, 26.03.2015, 19:56 | Сообщение # 259
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Робите резервну копію, Інструменти-Резервна копія бази даних, а далі розгортаєте сервер

Документація для розгортання тут -> http://ipkmb.org.ua/files/distrib/ipkmbserv.doc
Сервер від платної(ІПК "Місцевий бюджет"), але він не потребує ліцензії, тут -> http://ipkmb.org.ua/files/distrib/setup_ipkmb_serv.exe
 
AlexStyxДата: Пятница, 10.04.2015, 10:48 | Сообщение # 260
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Тестове поновлення, з наступними можливостями

ПОНОВЛЕННЯ ДО ВЕРСІЇ 1.14a від 09.04.2015 року -> http://ipkmb.org.ua/files/ponov/update_arm_1_14a.exe

- Додана можливість формувати БАЛАНС Форма №1 (Звіти-Бюджетна звітність)
- Додана можливість автоматичного заповнення показників звіту БАЛАНС Форма №1, з зведених звітів Форма 2м,Форма4.1,Форма
4.2м,Форма4.3м.
- Додана можливість автоматичного заповнення, перенесення показників звіту БАЛАНС Форма №1 на початок періоду

Просимо брати участь у вдосконаленні можливостей формування БАЛАНСу Форма №1,пропозиції надавати на електрону пошту info@ipkmb.org.ua або тут на форумі.


Прикрепления: 5130903.png(40Kb) · 1827979.png(49Kb) · 5951427.png(57Kb) · 7865294.png(86Kb) · 8133137.png(65Kb) · 1941901.png(104Kb)
 
BeataДата: Четверг, 16.04.2015, 15:57 | Сообщение # 261
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Добрий день. Я недавно скачала прогаму АРМ "Бюджетна установа" але чомусь не бачить файли з програми Мережа. Допоможіть будь-ласка яка може бути причина?
 
AlexStyxДата: Пятница, 17.04.2015, 11:22 | Сообщение # 262
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Вибачте за довгу відповідь не заходив на сайт,

у імпортері треба вказати шлях до робочої Мережі. Запустіть мережу там пише шлях. Такий само треба вказати у програмі, але ще потрібно попередньо заповнити довідник рахунків
 
BeataДата: Вторник, 21.04.2015, 10:17 | Сообщение # 263
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
У мене проблема не  з шляхом а просто самих dbf файлів не бачить лише папки. Реєстраційні рахунки ввела а назву рахунку вказала так як у програмі мережа. Особові рахунки ввела в довідник котолових рахунків. Пишит помилку у заданому каталозі не знайдено файлів для проведення імпортуз програми Мережа. Навіть довідник отримувачів та призначень не можу затянути.
 
AlexStyxДата: Вторник, 21.04.2015, 11:22 | Сообщение # 264
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Так і потрібно тільки папки, dbf програма сама знайде. Обираэте папку з мережею і натискаєте Open, в NDI заходити не потрібно
 
BeataДата: Вторник, 21.04.2015, 11:46 | Сообщение # 265
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Дякую за допомогу. Все получилось. smile
 
егоськинаДата: Четверг, 30.04.2015, 09:20 | Сообщение # 266
Сержант
Группа: Пользователи
Сообщений: 23
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
СРОЧНО !!!!!!!!!  Подскажите и посоветуйте пожалуйста, я детский садик, мы вновь появившееся учреждение, отделились от поселкового совета,в результате у нас не толком денег ни программы, слава богу калькулятор и компьютер есть ))))), в общем скинула я вчера в казначействе мережу, она не устанавливается никак, пишет невозможно найти поставщика, ВОПРОС могу ли я скачать данную программу и пользоватся ей, нормально ли все с казначейством ??????
 
EVGENIYДата: Четверг, 30.04.2015, 09:33 | Сообщение # 267
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 2282
Награды: 61
Репутация: 32767
Статус: Offline
егоськина, конечно можете! С этой программой всё даже лучше чем с программой от казначейства wink
 
AlexStyxДата: Четверг, 30.04.2015, 10:01 | Сообщение # 268
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Цитата егоськина ()
СРОЧНО !!!!!!!!! Подскажите и посоветуйте пожалуйста, я детский садик, мы вновь появившееся учреждение, отделились от поселкового совета,в результате у нас не толком денег ни программы, слава богу калькулятор и компьютер есть ))))), в общем скинула я вчера в казначействе мережу, она не устанавливается никак, пишет невозможно найти поставщика, ВОПРОС могу ли я скачать данную программу и пользоватся ей, нормально ли все с казначейством ??????

Можно, только для начала уточните все коды, код бюджета, код по мережі 5 зн ,  потом заполните справочники, и работайте,
 
Форум » Автоматизацiя облiку бюджетних установ » Бесплатные программы » АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14 (Безкоштовна програма на основі ІПК Місцевий бюджет)
Страница 9 из 9«12789
Поиск:

Copyright MyCorp © 2016 | |