АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14 - Страница 7 - Форум

Сайт для бюджетных учреждений Украины

Главная

Пятница, 02.12.2016, 23:07
|
RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 7 из 9«1256789»
Модератор форума: Natty, yaoleg, eMelya, AlexStyx 
Форум » Автоматизацiя облiку бюджетних установ » Бесплатные программы » АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14 (Безкоштовна програма на основі ІПК Місцевий бюджет)
АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14
AlexStyxДата: Среда, 20.08.2014, 12:39 | Сообщение # 1
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
АРМ «Бюджетна установа» - безкоштовна програма на основі бібліотек ІПК «Місцевий бюджет» з обмеженням використання для бюджетних установ та розпорядників коштів місцевого бюджету.

Основні функціональні можливості
-         Ведення планових показників бюджетної установи,річних помісячних
-         Формування звітності на основі планових показників, кошторисів, планів асигнувань, планів спеціального фонду
-         Ведення змін до планових показників ,довідки про зміни до кошторису, довідка про зміни до плану асигнувань
-         Підсистем аформування платіжних документів, формування юридичних,фінансових зобов’язань та платіжних доручень
-         Аналізита звіти на основі даних юридичних,фінансових, платіжних документів : Зареєстровані бюджетні зобов'язання, зареєстровані фінансові зобов'язання,проведені платежі(аналіз ознак ВИКОНАНО/НЕ ВИКОНАНО та дати виконання платіжних доручень), звіт про залишки юридичних зобов'язань, звіт про залишки фінансових зобов'язань, аналіз залишків асигнувань по зобов’язаннях, звіт залишки асигнувань по зобов'язаннях
-          Аналіз та звіт виконання видатків на основіаналізу виконання платіжних доручень(аналіз ознак ВИКОНАНО/НЕ ВИКОНАНО та дати виконання платіжних доручень).
-         Формування звітності за формами 2-м,4-1м,4-2м,4-3м,7м на основі виконаних платіжних документів.
-         Підтримка всіх форматів обміну з Державною казначейською службою та сумісність з системою АС "Є-Казна".

Основні технічні можливості
-         Можливість імпорту бази  юридичних,фінансових зобов’язаньта платіжних доручень з програми Мережа.
-         Можливість одночасної роботи по локальній мережі
-         Сучасна програмна платформа, сумісність з двома операційними системами Windows всіх версій(32,64) та Linux(за наявності Java)
-         Автоматичне оновлення через мережу Інтернет

СКАЧУВАТИ ТУТ -> http://ipkmb.org.ua/files/distrib/setup_arm.exe
ПОНОВЛЕННЯ ДО ВЕРСІЇ 1.14 від 26.03.2015 року -> http://ipkmb.org.ua/files/ponov/update_arm_1_14.exe

















Підтримка по питанням через цей форум, пробуемо тестуємо, документації ще немає.

Для початку роботи необхідно пройтись по Довідниках, та черезі Інструменти перенести базу Мережі М
 
AlexStyxДата: Среда, 28.01.2015, 12:32 | Сообщение # 181
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
зробіть резервну копію, і поштою на адресу info@ipkmb.org.ua , або якщо э teamviewer, напишіть у приватних повыдомленнях ID та пароль, зайду зроблю Вам програму.
 
Olenka292Дата: Среда, 28.01.2015, 12:51 | Сообщение # 182
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 16
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Цитата Дімон ()
AlexStyx, та як я новий користувач, тож зразу звернув увагу на цей аспект, так як раніше працював у Мережі. Можливо треба спитати думку в інших користувачів, хто що думає?
це не є незручністю, як на мене... завжди набираю для кожної коремої суми юридичне, фінансове, потім платіжку. наступний платіж - знову, юридичне (якщо не зарєстроване раніше), фінансове, платіжка. хто як звик) що скажуть інші користувачі?
 
AlexStyxДата: Среда, 28.01.2015, 13:22 | Сообщение # 183
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Ходе ідея щоб зробити так, на фінзобовязанні правою кнопкою - Створити ПД на основі ФЗ, щоб автоматом створювалось ПД на суму ФЗ, з призначенням
 
Olenka292Дата: Среда, 28.01.2015, 15:13 | Сообщение # 184
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 16
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
нет предела совершенству)
еще бы кнопочку "дублировать предыдущее назначение платежа" и вообще было бы прекрасно))


Сообщение отредактировал Olenka292 - Среда, 28.01.2015, 15:37
 
ДімонДата: Четверг, 29.01.2015, 10:48 | Сообщение # 185
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 41
Награды: 2
Репутация: 0
Статус: Offline
Цитата Olenka292 ()
це не є незручністю, як на мене... завжди набираю для кожної коремої суми юридичне, фінансове, потім платіжку. наступний платіж - знову, юридичне (якщо не зарєстроване раніше), фінансове, платіжка. хто як звик) що скажуть інші користувачі?
Я ж не наполягаю, тому і запитав думку інших.... проте ніхто окрім нас не написав своєї думки!
Цитата AlexStyx ()
Ходе ідея щоб зробити так, на фінзобовязанні правою кнопкою - Створити ПД на основі ФЗ, щоб автоматом створювалось ПД на суму ФЗ, з призначенням
це буде ще краще....
Ще пропозиція замінити місцями тимчасовий і постійний розпис при старті...більшу частину періоду ми користуємося саме постійним.
 
AlexStyxДата: Четверг, 29.01.2015, 11:03 | Сообщение # 186
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Цитата Дімон ()
Ще пропозиція замінити місцями тимчасовий і постійний розпис при старті...більшу частину періоду ми користуємося саме постійним.
Розпис запамятовує з останьої роботи якщо при виході працювали з Постійним то і при запуску буде постійний, і цілий рік буде постійний
 
ДімонДата: Четверг, 29.01.2015, 11:15 | Сообщение # 187
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 41
Награды: 2
Репутация: 0
Статус: Offline
AlexStyx, зрозумів, дякую.
В мене виникла помилка. В налаштуванні програми посада Головний бухгалтер, а друкує Галовний.

Добавлено (29.01.2015, 10:15)
---------------------------------------------
Це тільки у мене? Як виправити?


Сообщение отредактировал Дімон - Четверг, 29.01.2015, 11:18
 
AlexStyxДата: Четверг, 29.01.2015, 11:40 | Сообщение # 188
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Посади Ви самостійно заповнююте в двох довідниках, Довідник Установа ,Довідник підписів на документах
 
ДімонДата: Четверг, 29.01.2015, 11:49 | Сообщение # 189
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 41
Награды: 2
Репутация: 0
Статус: Offline
Зробив , дякую.
 
rada2815Дата: Пятница, 30.01.2015, 16:41 | Сообщение # 190
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 8
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
AlexStyx, підскажіть будь ласка, розпорядження із Мережі не імпортуються? Працюю в Мережі, а тоді імпортую в АРМ. Завчасно дякую.
 
Лина-23-72Дата: Суббота, 31.01.2015, 17:10 | Сообщение # 191
Сержант
Группа: Пользователи
Сообщений: 22
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Цитата Дімон ()
Ще пропозиція замінити місцями тимчасовий і постійний розпис при старті...більшу частину періоду ми користуємося саме постійним.
Я поддерживаю, и по поводу окна платежных поручений, тоже согласна. Было бы не плохо
 
BossДата: Понедельник, 02.02.2015, 22:15 | Сообщение # 192
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 12
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Підскажіть а сервер від ІПК "Місцевий бюджет"  вже сумісний з АРМ, бо дуже потрібна мережева версія
 
AlexStyxДата: Вторник, 03.02.2015, 09:57 | Сообщение # 193
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Так. Тільки стару інсталяцію сервера треба видалити, всю папку abfin_serv
 
rada2815Дата: Вторник, 03.02.2015, 13:00 | Сообщение # 194
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 8
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
AlexStyx, підскажіть будь ласка, розпорядження із Мережі не імпортуються? Працюю в Мережі, а тоді імпортую в АРМ. Завчасно дякую.
 
AlexStyxДата: Вторник, 03.02.2015, 13:05 | Сообщение # 195
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Ні, нажаль, ні, краще набирайте розпорядження у АРМ, там є експорт у форматі Мережі, FR*.dbf та перевірка з плановими показниками
 
BossДата: Вторник, 03.02.2015, 16:43 | Сообщение # 196
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 12
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Щось abfin_serv неправильно працює. Коли наприклад два працівника одночасно набирають платіжні доручення вони не сохраняються.
 
AlexStyxДата: Вторник, 03.02.2015, 17:29 | Сообщение # 197
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Сьогодні ставив все гаразд, пробуйте, качайте с сайту нову інсталяцію, зносьте стару папку, и ставте сервер заново
 
valicДата: Суббота, 07.02.2015, 19:53 | Сообщение # 198
Сержант
Группа: Друзья
Сообщений: 39
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
AlexStyx, ми сільрада, є дитячий садочок-юридична особа(інший кпол), як набирати розподіл? Не знаю як внести садок в мережі АРМ.
Завчасно спасибі!
 
AlexStyxДата: Понедельник, 09.02.2015, 10:04 | Сообщение # 199
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
АРМ призначений тільки для однієї установи з одним кодом КПОЛ

у повній версії все це передбачено, але у АРМ із повної версії тільки розпорядженя на фінасування
 
yaolegДата: Вторник, 10.02.2015, 21:50 | Сообщение # 200
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 948
Награды: 29
Репутация: 37
Статус: Offline
valic, для безкоштовного набору розподілу використовуйте ППЗ "Фіндокументи" smile

Кто хочет - ищет способ, кто не хочет - ищет причину. Сократ.
 
ДімонДата: Среда, 11.02.2015, 12:52 | Сообщение # 201
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 41
Награды: 2
Репутация: 0
Статус: Offline
AlexStyx, чи можна змінити номер реєстру?
 
AlexStyxДата: Среда, 11.02.2015, 13:12 | Сообщение # 202
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
ні, тільки дату
 
ДімонДата: Среда, 11.02.2015, 13:53 | Сообщение # 203
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 41
Награды: 2
Репутация: 0
Статус: Offline
Шкода sad , дякую!
 
IvankaДата: Четверг, 12.02.2015, 18:52 | Сообщение # 204
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 44
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Доброго дня! Підкажіть! Коли платіжки і зобовязання експортую з АРМ на диск(до речі було б добре якщо можна було вибирати куда(папки)) і даю дівчатам в Казні, в них показує "іерогліфи"(в призначенях). Розумію що це неправильне кодування. Що і де мені зробити?

Сообщение отредактировал Ivanka - Четверг, 12.02.2015, 22:48
 
Angel68733Дата: Пятница, 13.02.2015, 12:25 | Сообщение # 205
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Здравствуйте! подскажите пожалуйста: почему в бланках зведення показникыв спецыального фонду  кошторису в строке КОД та Назва відомчої класифікації видатків та кредитування бюджету выбивает стрку КОД ЗДРПОУ та найменування бюджетної установи орнанізації, а должно быть  КОД та назва відомчої класифікації видвтків та кредитування бюджету? Не только в зведених планах но и в кошторисах , планах и розпису .
Прикрепления: 5876130.docx(30Kb)


Сообщение отредактировал Angel68733 - Пятница, 13.02.2015, 14:22
 
AlexStyxДата: Пятница, 13.02.2015, 13:08 | Сообщение # 206
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Цитата Angel68733 ()
Здравствуйте! подскажите пожалуйста: почему в бланках зведення показникыв спецыального фонду кошторису в строке КОД та Назва відомчої класифікації видатків та кредитування бюджету выбивает стрку КОД ЗДРПОУ та найменування бюджетної установи орнанізації, а должно быть КОД та назва відомчої класифікації видвтків та кредитування бюджету? Не только в зведених планах но и в кошторисах , планах и розпису .

Якщо можливо експортуйте будьяку форму у Ворд і прикріпіть на форум, бо так не можу зрозуміти,код ЄДРПОУ фізично в код КВК попасти неможе
 
Angel68733Дата: Пятница, 13.02.2015, 14:23 | Сообщение # 207
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Прикрепила выделила  красным цветом
Прикрепления: 5873782.docx(30Kb)
 
AlexStyxДата: Пятница, 13.02.2015, 14:31 | Сообщение # 208
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
так а Ви писали що і код ЄДРПОУ виводить, для того щоб виводилась типова назва КВК, треба поставити "галочу" Виводити типову назву КВК перед формуванням кошторису,плану
 
Angel68733Дата: Пятница, 13.02.2015, 14:51 | Сообщение # 209
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Все спасибо я разобралась где моя ошибка
 
tinamarДата: Понедельник, 16.02.2015, 12:10 | Сообщение # 210
Генерал-майор
Группа: Друзья
Сообщений: 371
Награды: 2
Репутация: 5
Статус: Offline
AlexStyx, при зберіганні платіжного доручення пише, що документ з таким номером вже існує. При завантаженні платіжних доручень за весь рік під таким номером ще не має платіжки. Де могла ще зберегтися ця платіжка?
 
Форум » Автоматизацiя облiку бюджетних установ » Бесплатные программы » АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14 (Безкоштовна програма на основі ІПК Місцевий бюджет)
Страница 7 из 9«1256789»
Поиск:

Copyright MyCorp © 2016 | |