АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14 - Страница 4 - Форум

Сайт для бюджетных учреждений Украины

Главная

Суббота, 03.12.2016, 01:16
|
RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 4 из 9«12345689»
Модератор форума: Natty, yaoleg, eMelya, AlexStyx 
Форум » Автоматизацiя облiку бюджетних установ » Бесплатные программы » АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14 (Безкоштовна програма на основі ІПК Місцевий бюджет)
АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14
AlexStyxДата: Среда, 20.08.2014, 12:39 | Сообщение # 1
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
АРМ «Бюджетна установа» - безкоштовна програма на основі бібліотек ІПК «Місцевий бюджет» з обмеженням використання для бюджетних установ та розпорядників коштів місцевого бюджету.

Основні функціональні можливості
-         Ведення планових показників бюджетної установи,річних помісячних
-         Формування звітності на основі планових показників, кошторисів, планів асигнувань, планів спеціального фонду
-         Ведення змін до планових показників ,довідки про зміни до кошторису, довідка про зміни до плану асигнувань
-         Підсистем аформування платіжних документів, формування юридичних,фінансових зобов’язань та платіжних доручень
-         Аналізита звіти на основі даних юридичних,фінансових, платіжних документів : Зареєстровані бюджетні зобов'язання, зареєстровані фінансові зобов'язання,проведені платежі(аналіз ознак ВИКОНАНО/НЕ ВИКОНАНО та дати виконання платіжних доручень), звіт про залишки юридичних зобов'язань, звіт про залишки фінансових зобов'язань, аналіз залишків асигнувань по зобов’язаннях, звіт залишки асигнувань по зобов'язаннях
-          Аналіз та звіт виконання видатків на основіаналізу виконання платіжних доручень(аналіз ознак ВИКОНАНО/НЕ ВИКОНАНО та дати виконання платіжних доручень).
-         Формування звітності за формами 2-м,4-1м,4-2м,4-3м,7м на основі виконаних платіжних документів.
-         Підтримка всіх форматів обміну з Державною казначейською службою та сумісність з системою АС "Є-Казна".

Основні технічні можливості
-         Можливість імпорту бази  юридичних,фінансових зобов’язаньта платіжних доручень з програми Мережа.
-         Можливість одночасної роботи по локальній мережі
-         Сучасна програмна платформа, сумісність з двома операційними системами Windows всіх версій(32,64) та Linux(за наявності Java)
-         Автоматичне оновлення через мережу Інтернет

СКАЧУВАТИ ТУТ -> http://ipkmb.org.ua/files/distrib/setup_arm.exe
ПОНОВЛЕННЯ ДО ВЕРСІЇ 1.14 від 26.03.2015 року -> http://ipkmb.org.ua/files/ponov/update_arm_1_14.exe

















Підтримка по питанням через цей форум, пробуемо тестуємо, документації ще немає.

Для початку роботи необхідно пройтись по Довідниках, та черезі Інструменти перенести базу Мережі М
 
tinamarДата: Вторник, 02.12.2014, 11:47 | Сообщение # 91
Генерал-майор
Группа: Друзья
Сообщений: 371
Награды: 2
Репутация: 5
Статус: Offline
Olenka292, а в бюджетній звітності у Вас випадає список на заповнення КФК?
 
AlexStyxДата: Вторник, 02.12.2014, 12:05 | Сообщение # 92
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Цитата tinamar ()
AlexStyx, спробувала створити розпорядження, у полі КФК довідник пустий, немає списку для вибору, теж саме і при формуванні звітів: для КФК пусто, і далі при нажиманні на кнопку створити звіт нічого не відбувається, і в розпорядженні теж :пише знизу помилкою про відсутність КФК і відсутність фінансування. Як виправити ці помилки: нагадаю, що я поки, що в програмі не вносила кошторис (може помилки від цього?), буду пробувати з нового року, хотіла передивитися звіти в роботі і набрати розпорядження- не вийшло...

Ми з Вами домовлялись розпорядження з 2015 року, ще незнаємо яка буде класифікація с з наступного року, ПЦМ це 100 % для обласних та рай бюджетів, для сіл 80 % будуть скорочені функції 4 значні

Додайте хоч 1 грн. в плані по КФК, тоді і в звітності з'явиться

Цитата iignatova ()
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, як заповнити графу 13 "Інші надходження (назва інших надходжень за видами)" у зведенні показників спеціального фонду кошторису?

Нажаль в цьому звіті немає можливості проставляти коди та назву,  так звіт влаштований.

Але з 2015 року у програмі, буде можливість планувати спеціальний фонд 7 в розрізі доходів та фінансування, тоді у кошторисах і планах спецфонду будуть відображатись Інші надходження

Цитата Olenka292 ()
Такие же проблемы с внесением распоряжений. КФК ввести не получается. При том, что кошториси у меня внесены... Видимо, это исправится в следующем обновлении

З 2015 все буде

[i]

[i]
Прикрепления: 3458820.png(113Kb) · 7342867.png(73Kb)
 
Olenka292Дата: Вторник, 02.12.2014, 14:26 | Сообщение # 93
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 16
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
tinamar, звітністю я поки що не займалась
 
swetlana1977Дата: Вторник, 02.12.2014, 16:00 | Сообщение # 94
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 11
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Добрый день! Спасибо за программу, очень качественно и удобно! Помогите, пожалуйста, начала пользоваться месяц назад, сейчас пытаюсь ввести тимчасовий розпис на 2015 год, но при вводе не могу выбрать КФК поле пустое. При том, что в 2014 есть возможность выбирать у нас введено 2 КФК и появляются оба, выбираю какой нужно. А в 2015 никак.
 
AlexStyxДата: Вторник, 02.12.2014, 16:07 | Сообщение # 95
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
2015 ще ранувато, чекаємо на зміну функціональної класифікації для сіл та селищ, та перехід на програмно-цільовий метод для рай  та обласних бюджетів, якщо до 15 грудня, не буде змін, буде поновлення де будуть старі КФК6 у 2015 році, все контролюємо !!
 
swetlana1977Дата: Вторник, 02.12.2014, 16:20 | Сообщение # 96
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 11
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Спасибо, ждем!
 
AlexStyxДата: Понедельник, 15.12.2014, 12:16 | Сообщение # 97
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Адаптація програми для формування тимчасового розпису бюджету на 2015 рік.
Адаптація програми для формування постійного розпису бюджету на 2015 рік.

Вийшла версія 1.06
 
1nataДата: Вторник, 23.12.2014, 12:21 | Сообщение # 98
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 17
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Спасибо большое за программу.
 
tinamarДата: Воскресенье, 28.12.2014, 02:43 | Сообщение # 99
Генерал-майор
Группа: Друзья
Сообщений: 371
Награды: 2
Репутация: 5
Статус: Offline
Цитата AlexStyx ()
Адаптація програми для формування тимчасового розпису бюджету на 2015 рік. Адаптація програми для формування постійного розпису бюджету на 2015 рік.

Вийшла версія 1.06
AlexStyx, оновила до останньої версії 1.06, але так і не змогла в програмі набрати тимчасовий кошторис на 2015 рік - не вибралось КФК, хоч у довіднику установи і стоїть точка-позначка, набрала в екселівських формах, тепер для електронного формату і для роботи в 2015 році прийдеться заносити в програму ще раз;
тепер те ж саме з бюджетним запитом - не вибирається КФК, а здати потрібно  30.12. sad Вибір КФК працюватиме тільки з 2015 року, чи я щось неправильно роблю?

Добавлено (28.12.2014, 01:30)
---------------------------------------------
Цитата AlexStyx ()
За любые предложения только рады !
В програмі є прекрасні можливості для формування звітів по зареєстрованих  фінансових зобов"язаннях, навіть з фільтром по одержувачах, кекв, у платіжних документах можна вибрати реєсти юричних, фінансових зобов"язань та платіжних доручень за будь-який період: день, місяць, квартал, рік, але особисто мені не вистачає в платіжних документах такого поля як сума відмічених документів, як колись було у програмі PLAT: відмічені документи галочкою підсумовувались разом- так можна було проконтролювати суму набраних документів за різними критеріями: по заявці я зразу ж бачила відмітивши документи, що набрала всі платіжки, а не бачила це тоді коли виводжу документи на друк і в запропонованому реєстрі платіжних доручень бачу, що пропустила якусь платіжку; теж дуже зручно було фільтрувати  платіжки по призначенню платежу: я так вибирала суми використаних коштів на бензин, канцтовари, та інші витрати, які ідуть під одним кекв, а потрібно окремо...

Добавлено (28.12.2014, 01:38)
---------------------------------------------
Цитата Olenka292 ()
было бы шикарно, если бы была добавлена кнопочка "плюсик" в поле набора платежки для формирования аналогичного назначения платежа из предыдущей платежки. Весьма удобно с ней)
Згодна -формування платіжки по шаблону будь-якої набраної раніше було б зручно

Добавлено (28.12.2014, 01:43)
---------------------------------------------
Цитата AlexStyx ()
"динамчному призначенні платежу" - цікава ідея, КЕКВ та КФК можливо визначати по кількості знаків, наприклад маска ???? це КЕКВ,  передам програмістам, зроблять до наступного поновлення у грудні.
не вийшло зробити перевірку КФК і КЕКВ? в мене теж бувають в цьому помилки....

Ще раз дякую за програму і Вашу працю!!!


Сообщение отредактировал tinamar - Воскресенье, 28.12.2014, 02:59
 
AlexStyxДата: Понедельник, 29.12.2014, 10:04 | Сообщение # 100
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Цитата tinamar ()
AlexStyx, оновила до останньої версії 1.06, але так і не змогла в програмі набрати тимчасовий кошторис на 2015 рік - не вибралось КФК, хоч у довіднику установи і стоїть точка-позначка, набрала в екселівських формах, тепер для електронного формату і для роботи в 2015 році прийдеться заносити в програму ще раз;тепер те ж саме з бюджетним запитом - не вибирається КФК, а здати потрібно 30.12. sad Вибір КФК працюватиме тільки з 2015 року, чи я щось неправильно роблю?

Ми ж писали, в примітках до оновлення У 2015 році необхідно зайти в довідник ДОВІДНИКИ - ДОВІДНИК УСТАНОВА та додати коди КФК, за обраною класифікацією

Все буде по платіжках, в новому році, готуємо великі поновлення для ІПК, змінилися додатки до рішень сесії про бюджет

Про фільтр по призначеннях, взагалі не питання, у Звіти Проведені платежі у полі фільтр додамо фільтр по призначенню тоді можна буде задавати маску *бензин*
 
tinamarДата: Понедельник, 29.12.2014, 10:12 | Сообщение # 101
Генерал-майор
Группа: Друзья
Сообщений: 371
Награды: 2
Репутация: 5
Статус: Offline
AlexStyx, спасибі за роз"яснення! нам треба писати - буде доступне для роботи з 2015 року, а то
Цитата AlexStyx ()
Ми ж писали, в примітках до оновлення У 2015 році необхідно зайти в довідник ДОВІДНИКИ - ДОВІДНИК УСТАНОВА та додати коди КФК, за обраною класифікацією 
я рік у програмі змінила на 2015 - і все я У 2015 році  :)
 
AlexStyxДата: Понедельник, 29.12.2014, 10:25 | Сообщение # 102
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Ні не у 2015 році,

Перейтиу програмі у 2015 рік

Та в довідник установи додати КФК
Прикрепления: 0660197.png(188Kb)
 
tinamarДата: Понедельник, 29.12.2014, 11:13 | Сообщение # 103
Генерал-майор
Группа: Друзья
Сообщений: 371
Награды: 2
Репутация: 5
Статус: Offline
AlexStyx, вже не раз пробувала по Вашій картинці зробити теж саме, переходжу у 2015 рік,  у довіднику установи у мене і так стояла точка де КТКВК, але редагую ще раз, вибираю знову КТКВК, але довідника співвідношень КТКВКМБ (далі назву не видно)як у Вас на фото в мене немає... є  (Довідники-Бюджетна класифікація-Довідник програмної/видатків МБ)  який називається Довідник типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів. не можу зрозуміти, що я роблю не так?
 
AlexStyxДата: Понедельник, 29.12.2014, 11:18 | Сообщение # 104
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
А у довіднику установи кнопка КТКВК натискали ?
Прикрепления: 2394895.png(12Kb)
 
tinamarДата: Понедельник, 29.12.2014, 12:13 | Сообщение # 105
Генерал-майор
Группа: Друзья
Сообщений: 371
Награды: 2
Репутация: 5
Статус: Offline
AlexStyx, ні не натискала, не зрозуміла, що то кнопка, тепер вийшло, можна додати КФК, спасибі

Добавлено (29.12.2014, 11:13)
---------------------------------------------
AlexStyx,  попробувала як набирається бюджетний запит, знову не вибирається КФК, хоча довідник заповнила, пише при перевірці: Форма 2015-1 (загальний) 
Помилок не виявлено 
Форма 2015-2 3.2(індивідуальний) 
ПОМИЛКА : Рядок 1 : не обраний код програмної класифікації 
І не доступна кнопка друкувати, чи якщо помилка, то на друк не виводиться?

 
AlexStyxДата: Понедельник, 29.12.2014, 12:32 | Сообщение # 106
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
У Вас немає бюджетних запитів за КТКВК у АРМ "Бюджетна установа" бюджетні запити тільки за програмно-цільовим методом.

Для роботи з бюджетними запитами за програмно-цільовим методом необхідно : у довіднику бюджетних програм додати програми та завдання
 
tinamarДата: Понедельник, 29.12.2014, 12:45 | Сообщение # 107
Генерал-майор
Группа: Друзья
Сообщений: 371
Награды: 2
Репутация: 5
Статус: Offline
AlexStyx, зрозуміла.... поки що smile
 
AlexStyxДата: Среда, 31.12.2014, 11:34 | Сообщение # 108
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
ПОНОВЛЕННЯ ДО ВЕРСІЇ 1.08 від 31.12.2014 року -> http://ipkmb.org.ua/files/ponov/update_arm_1_08.exe
 
BossДата: Понедельник, 05.01.2015, 22:20 | Сообщение # 109
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 12
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка, чому при створені нового індивідуального бюджетного запиту, він заміняє попередній вже створений, тільки під іншим КПК
 
AlexStyxДата: Понедельник, 05.01.2015, 23:41 | Сообщение # 110
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
А точно індивідуальний ? Якщо можливо скрін, по ПЦМ додали недавно, ще сам не дуже розбирався, ось скрін спробував створити два індивідуальних запити по різних КПК

Може загальний ?

Прикрепления: 4559687.png(15Kb)
 
tinamarДата: Вторник, 06.01.2015, 06:42 | Сообщение # 111
Генерал-майор
Группа: Друзья
Сообщений: 371
Награды: 2
Репутация: 5
Статус: Offline
AlexStyx,  я набрала тимчасовий кошторис у програмі, а в електронному фоматі він де зберігається?-потрібний файл для казначейства, чи знову набирати повторно  у Фіндокументах - вже не хотіла до неї повертатися у новому році...

Сообщение отредактировал tinamar - Вторник, 06.01.2015, 06:45
 
BossДата: Вторник, 06.01.2015, 09:57 | Сообщение # 112
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 12
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Індивідуальний це точно. В мене теж, то один раз добавляє новий бюджетний запит, другий раз заміняє попередній. Потім знову може добавити новий. Якось не стабільно працює.
 
AlexStyxДата: Вторник, 06.01.2015, 10:18 | Сообщение # 113
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Цитата tinamar ()
AlexStyx, я набрала тимчасовий кошторис у програмі, а в електронному фоматі він де зберігається?-потрібний файл для казначейства, чи знову набирати повторно у Фіндокументах - вже не хотіла до неї повертатися у новому році...

Інструменти - Відправлення DBF файлу до Казначейства - Кошторис/план асигнувань - формує ZVDB_15.DBF та ZVDB_15_xxxxx.DBF

Цитата Boss ()
Індивідуальний це точно. В мене теж, то один раз добавляє новий бюджетний запит, другий раз заміняє попередній. Потім знову може добавити новий. Якось не стабільно працює.


Новиймодуль ПЦМ можливі деякі bug, можливо ви обираєте підпрограми а запит в межах
програми ? і тому перетирає ? Якщо приклад покажете, як виникає помилка будемо
вдячні і оперативно виправимо
 
BossДата: Вторник, 06.01.2015, 10:39 | Сообщение # 114
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 12
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Я не знаю як правильно показать, но можу розказати. Спочатку я створював було все добре, потім почало заміняти от наприклад було 
 

тобто 4 пункт зверху "Методичне забезпечння.....", потіб нажимаю "Новий" створюю новий запит, наприклад на "Централізоване ведення......." і стає таке

тобто замість  "Методичне забезпечння....." стає "Централізоване ведення......." і так уже третій день не можу створити бюджетні запити. Поможіть будь-ласка.
Прикрепления: 0263544.png(19Kb) · 1464218.png(20Kb)
 
AlexStyxДата: Вторник, 06.01.2015, 10:48 | Сообщение # 115
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Спробую сьогодні відтворити побачу закономірність, скажу програмістам, думаю якщо будуть поновлення найближчі, а вони будуть , там поправлять

А ваш район повністю перейшов на ПЦМ ?
 
tinamarДата: Вторник, 06.01.2015, 10:49 | Сообщение # 116
Генерал-майор
Группа: Друзья
Сообщений: 371
Награды: 2
Репутация: 5
Статус: Offline
Цитата AlexStyx ()
Інструменти - Відправлення DBF файлу до Казначейства - Кошторис/план асигнувань - формує ZVDB_15.DBF та ZVDB_15_xxxxx.DBF
дякую
 
BossДата: Вторник, 06.01.2015, 10:58 | Сообщение # 117
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 12
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Я не знаю. Наприклад в кошторисах по КФК, Бюджетний запит і паспорти по ПЦМ
 
AlexStyxДата: Вторник, 06.01.2015, 11:04 | Сообщение # 118
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Та ні це не ПЦМ, це так для совісті, якщо ПЦМ то у Вас КФК немає

І Юр.Фін зобов'язання повинні бути по КПК, а не по КТКВК
 
BossДата: Вторник, 06.01.2015, 11:12 | Сообщение # 119
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 12
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Я не розумію. Мені потрібно Бюджетний запит і Паспорт по ПЦМ, кошторис по КФК, Юр.та фін. зобов"язання взагалі на ПЦМ не набираються. Підскажіть будь-ласка як мені можна працювати з цією програмою, бо вона вже моні подобається. Все в ній компактно.
 
AlexStyxДата: Вторник, 06.01.2015, 11:39 | Сообщение # 120
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 134
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Так вона працювати не буде

Є два режими

КФК
ПЦМ

У вас це КФК, а бюджетні запити будуть робити по ПЦМ, паспорти працювати не будуть, тому що  планування по КФК

Працюйте по КФК
 
Форум » Автоматизацiя облiку бюджетних установ » Бесплатные программы » АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14 (Безкоштовна програма на основі ІПК Місцевий бюджет)
Страница 4 из 9«12345689»
Поиск:

Copyright MyCorp © 2016 | |