Програма Payments - Страница 18 - Форум

Сайт для бюджетных учреждений Украины

Главная

Воскресенье, 04.12.2016, 21:20
|
RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 18 из 19«1216171819»
Модератор форума: Natty, QWERTY 
Форум » Автоматизацiя облiку бюджетних установ » Программа Payments (фіндокументи) » Програма Payments
Програма Payments
BODYAДата: Среда, 21.01.2015, 12:24 | Сообщение # 511
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
при збереженні кошторису видає  "variable s203 is not foun" підскажіть будь-ласка що робити?
 
ДронДата: Среда, 21.01.2015, 15:17 | Сообщение # 512
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Допоможіть будьласка, аналогічна ситуація  "variable s203 is not found"
Прикрепления: 5999344.png(94Kb)
 
yaolegДата: Среда, 21.01.2015, 18:16 | Сообщение # 513
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 948
Награды: 29
Репутация: 37
Статус: Offline
BODYAДрон, спочатку бюджетного року краще встановлювати нову програму із УСІМА оновленнями, які були протягом року. Тоді й не буду от таких помилок. smile

Кто хочет - ищет способ, кто не хочет - ищет причину. Сократ.
 
ДронДата: Четверг, 22.01.2015, 10:17 | Сообщение # 514
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Цитата yaoleg ()
спочатку бюджетного року краще встановлювати нову програму із УСІМА оновленнями, які були протягом року. Тоді й не буду от таких помилок. smile
Дякую за відповідь, встановив нову програму, але в ній не можу ввести  кошторис по СФ (не вводиться сума)

Які файли потрібно перенести зі старої програми щоб перемістити Юридичні Фінансові зоб-ння та Плат доручення створені на початку року?
 
yaolegДата: Четверг, 22.01.2015, 14:30 | Сообщение # 515
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 948
Награды: 29
Репутация: 37
Статус: Offline
Дрон, urzb.dbf та finzb.dbf smile

Кто хочет - ищет способ, кто не хочет - ищет причину. Сократ.
 
Alisa7670Дата: Четверг, 22.01.2015, 15:52 | Сообщение # 516
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 9
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Здравствуйте! Помогите, пожалуйста!
Я работаю в управлении социальной защиты. Казначейство требует от нас,
чтобы мы в течение часа после того, как финуправление даст им розпис,
принесли им кошториси в электронном виде. Физически бегать в казну,
финуправление и потом еще раз - нести свои файлы - мы не успеем. Кто-то
сталкивался с таким. Вопрос - есть ли возможность взять файл розпису у
какой-то из тих организаций, чтобы все успеть.
В программе "для платежек ведь предусмотрено внесение кошторисов и планов, а еще есть
возможность загрузки розписа. Где его можно взять, подскажите!!!
 
yaolegДата: Четверг, 22.01.2015, 23:32 | Сообщение # 517
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 948
Награды: 29
Репутация: 37
Статус: Offline
Alisa7670, значить домовляйтесь із фінуправлінням для одночасного подання документів. Наприклад, вони готують розпис  після чого телефонують Вам, і вже за ними готуєте кошториси. А взагалі ці документи "раптом" ніколи не робляться, вони плануються, підписуються та затверджуються. І тим більше щодня їх теж ніхто не робить. smile

Кто хочет - ищет способ, кто не хочет - ищет причину. Сократ.
 
ДронДата: Вторник, 27.01.2015, 10:19 | Сообщение # 518
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Цитата yaoleg ()
Дрон, urzb.dbf та finzb.dbf smile
Дуже дякую! Всі проблеми вирішено: Встановив програму з нуля, скопіював налаштування зі старої, кошторис ввівся без жодних помилок
 
koliivecДата: Вторник, 27.01.2015, 13:43 | Сообщение # 519
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Файл бюджету (Fpo.dbf) выдаётся вашим казначейство из единого реестра

Я працюю в складі громадської організації. Мені потрібно здати електронний варіант річного плану. Проте в "фіндокументах",  "довідник мережі" (КПОЛ) пустий. В Голосіївському казначействі про файл (Fpo.dbf) нічого не знають. Центральне каже його робити через іншу програму самому ("Мережа розпорядників та одержувачів бюджетних коштів"). Проте я в ній все одно не можу створити, бо не знаю як і не знаю даних розпорядників вищого рівня. (я одержувач, 9 рівень). Підскажіть як вирішити цю проблему! Звертався до інших ГО в Голосіївському районі, вони працюють вже давно і файли їм давно давало казначейство, тому допомогти не можуть...
 
BMДата: Вторник, 27.01.2015, 14:08 | Сообщение # 520
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Здравствуйте! Не могу поставить PM.exe (фіндокументи). Win 7 (32). После обновления до 43 версии не работает. Не могу завести юр. обязательства.
Можно порядок первичной установки для "чайника")
Спсб. smile
 
yaolegДата: Вторник, 27.01.2015, 14:27 | Сообщение # 521
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 948
Награды: 29
Репутация: 37
Статус: Offline
BM, очевидно Ви не повністюб встановили оновлення за листопад 2014 року. Знайдіть на головній сторінці цього сайту оголошення про те оновлення і виконайте  зазначені там рекомендації по встановленню. smile

Кто хочет - ищет способ, кто не хочет - ищет причину. Сократ.
 
yaolegДата: Вторник, 27.01.2015, 14:29 | Сообщение # 522
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 948
Награды: 29
Репутация: 37
Статус: Offline
koliivec, Вам як одержувачу казначейство надавало Реєстраційну картку, де і вказано хто Ваш головний розпорядник. А щодо FPO.DBF, то казначейство може Вам його надати із свого Єдиного реєстру мережі установ smile

Кто хочет - ищет способ, кто не хочет - ищет причину. Сократ.
 
BMДата: Вторник, 27.01.2015, 15:24 | Сообщение # 523
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
mdsturzb.exe обязательно ставит? Она не инсталлируется((
 
yaolegДата: Вторник, 27.01.2015, 20:17 | Сообщение # 524
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 948
Награды: 29
Репутация: 37
Статус: Offline
BM, mdsturzb.exe вносить зміни у файл з юридичними зобов'язаннями, якщо Ви його не запустите у директорії С:\MeregaM, то Ви не зможете зберегти жодного юридичного зобов'язання. smile

Кто хочет - ищет способ, кто не хочет - ищет причину. Сократ.
 
voutyk84Дата: Среда, 28.01.2015, 21:12 | Сообщение # 525
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 8
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Цитата yaoleg ()
Дрон, urzb.dbf та finzb.dbf
Якщо я правильно зрозуміла, то навіть якщо я обнулю програму а потім скопіюю вищезазначені файли, то в мене в нульовій програмі будуть і юридичні і фінансові, а чи  не "потяне" туди весь минулий рік?
 
yaolegДата: Среда, 28.01.2015, 21:39 | Сообщение # 526
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 948
Награды: 29
Репутация: 37
Статус: Offline
voutyk84, Якщо Ви очистите базу даних, то у Вас взагалі не буде документів. Хіба що, перед очищенням Ви зробите архів із програмою. smile
Програма очищає усі записи, а не лише за минулий рік.


Кто хочет - ищет способ, кто не хочет - ищет причину. Сократ.

Сообщение отредактировал yaoleg - Среда, 28.01.2015, 21:39
 
voutyk84Дата: Четверг, 29.01.2015, 00:08 | Сообщение # 527
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 8
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Цитата yaoleg ()
voutyk84, Якщо Ви очистите базу даних, то у Вас взагалі не буде документів. Хіба що, перед очищенням Ви зробите архів із програмою. Програма очищає усі записи, а не лише за минулий рік.

Та я розумію, але чи можливо потім якось "втянути" туди 2015 рік, чи простіше перебрати заново
 
yaolegДата: Четверг, 29.01.2015, 09:43 | Сообщение # 528
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 948
Награды: 29
Репутация: 37
Статус: Offline
voutyk84, завантажте програму на файлообмінник і я спробую допомогти. Звичайними засобами програми це зробити можна лише вручну видаляючи кожен документ smile

Кто хочет - ищет способ, кто не хочет - ищет причину. Сократ.
 
ааа6741Дата: Четверг, 29.01.2015, 14:04 | Сообщение # 529
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 6
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Добрий день!допоможіть будь ласка!!! cry коли встановила обновлення захожу в програму а мені видає ФАЙЛ Budget.dbf не згайдено.Перевірте його існування в папці NDI! що це таке??
 
yaolegДата: Четверг, 29.01.2015, 14:39 | Сообщение # 530
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 948
Награды: 29
Репутация: 37
Статус: Offline
ааа6741, візміть мій файл бюджетів, розархівуйте і скопіюйте у папку NDI smile
Прикрепления: Budget.rar(0Kb)


Кто хочет - ищет способ, кто не хочет - ищет причину. Сократ.

Сообщение отредактировал yaoleg - Четверг, 29.01.2015, 14:40
 
ааа6741Дата: Четверг, 29.01.2015, 17:15 | Сообщение # 531
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 6
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
yaoleg, дякую вам велике!!! smile happy
 
МирзаДата: Пятница, 30.01.2015, 21:15 | Сообщение # 532
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 8
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
SOS!!!!
У меня программа была настроена под гос бюджет, но нас перевели на областной. Решаю делемму: если перенастроить эту программу то в в словаре "бюджеты" Вид бюджета ТКВМБ или ПКВМБ выбирать, или же мне вообще другую установить - для местных бюджетов???. Видела её на сайте.  Буду признательна за совет. sad


Сообщение отредактировал Мирза - Пятница, 30.01.2015, 21:16
 
yaolegДата: Пятница, 30.01.2015, 22:44 | Сообщение # 533
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 948
Награды: 29
Репутация: 37
Статус: Offline
Мирза, програма для всіх бюджетів одна. В довідниках бюджетів навпроти обласного бюджету ставиться ТКВМБ, КВК і код за єдиним реєстром розпорядників одержувачів бюджетних коштів smile

Кто хочет - ищет способ, кто не хочет - ищет причину. Сократ.
 
voutyk84Дата: Пятница, 30.01.2015, 23:07 | Сообщение # 534
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 8
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Цитата yaoleg ()
voutyk84, завантажте програму на файлообмінник і я спробую допомогти. Звичайними засобами програми це зробити можна лише вручну видаляючи кожен документ
Немає можливості у мене такого зробити. Але дякую
 
МирзаДата: Пятница, 30.01.2015, 23:56 | Сообщение # 535
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 8
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Цитата yaoleg ()
Мирза, програма для всіх бюджетів одна. В довідниках бюджетів навпроти обласного бюджету ставиться ТКВМБ, КВК і код за єдиним реєстром розпорядників одержувачів бюджетних коштів smile
как всегда, все проще пареной репки)) спасибо!!! завтра буду забивать смету biggrin
 
yaolegДата: Суббота, 31.01.2015, 00:58 | Сообщение # 536
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 948
Награды: 29
Репутация: 37
Статус: Offline
voutyk84, Краще спочатку року ставити "нову" програму у папку 2015, 2016 і т.д. А за минулий рік залишати у архіві. Це обгрунтовується тим, що протягом бюджетного року багато оновлень, які не всі бухгалтера встановлюють. Отож для кращої сумісності і надійності роботи кожного року програму "Фіндокументи" раджу встановлювати з "нуля".

Мирза, А так все в цьому житті, якщо знаєш - тоді все просто! smile


Кто хочет - ищет способ, кто не хочет - ищет причину. Сократ.
 
yasya0938Дата: Четверг, 05.02.2015, 12:56 | Сообщение # 537
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Добрий день.  Допоможіть, будь ласка. Я сьогодніреєструвала фінансове зобов’язання по загальному фонду.  Коли експортувала на флешку і роздрукувала, то
побачила, що там стоїть спеціальний фонд. Думала, що помилилася. Але коли
хотіла перевірити його в Мережі, то фінансове зобов’язання взагалі зникло, але
залишки по юридичним зобов’язанням зменшились. При експорті фін. зобов’язання на
флешку його видно.
 
yaolegДата: Четверг, 05.02.2015, 14:51 | Сообщение # 538
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 948
Награды: 29
Репутация: 37
Статус: Offline
yasya0938, завантажте програму на файлообмінник, подивлюся що не так smile

Кто хочет - ищет способ, кто не хочет - ищет причину. Сократ.
 
yaolegДата: Четверг, 05.02.2015, 20:03 | Сообщение # 539
Генерал-полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 948
Награды: 29
Репутация: 37
Статус: Offline
yasya0938, Виправив в базі даних фінансових помилку - неправильний фонд.  smile

Кто хочет - ищет способ, кто не хочет - ищет причину. Сократ.
 
BODYAДата: Понедельник, 09.02.2015, 15:20 | Сообщение # 540
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Доброго дня! Допоможіть будь-ласка в ситуації:

набрав кошториси і роздрукував:  код та назва програмноїкласифікації видатків та кредитування державного бюджету  - 010116
                                                                 код та назва тимчасовоїкласифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів 

як зробити, щоб фунцію (010116) написати до місцевого бюджети . а не державного?
 
Форум » Автоматизацiя облiку бюджетних установ » Программа Payments (фіндокументи) » Програма Payments
Страница 18 из 19«1216171819»
Поиск:

Copyright MyCorp © 2016 | |